søndag 18. januar 2015

Kvalitetstid del 2

I dag formiddag så fant jeg ut at jeg skulle ta en morgenøkt i stua. Jeg er i en god flow, og den vil jeg holde ved like. Nå er det gøy å trene, for første gang på tre år, og da er det bare å fortsette - legge til seg gode vaner og gjøre det til et avbrekk i hverdagen i stedet for en byrde. Jeg dro på meg tightsen og varmet opp. Plutselig fant jeg ut at jeg ville stå på hodet. Det ser jo så enkelt ut vet dere... Jeg rigget meg til, plasserte armer og hodet godt ned på gulvet, kastet beina opp og landet med et brak. Komedie for Nicklas og barna som var ivrige tilskuere. Ungene ble jo giret av alle mine sprell, så i kjent stil kastet de seg med på treningsøkten, og det ble mer et sirkusshow enn trening. En god latter fikk vi oss alle sammen da!


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCNå sover Mia duppen sin og Teo er ute og leker. Leiligheten ser ikke ut. Jeg har nådd et punkt der jeg bare vil flytte, haha. Det er så fælt når man når det punktet, og ikke ett eneste hus eller en tomt er i siktet. Da trengs det litt opprydning og forandring i hjemmet, slik at man finner tilbake til trivselen, for jeg elsker jo egentlig denne leiligheten. Det er bare det at nå som barna blir større og krever mer plass, var plutselig ikke 120 kvm så stort som vi en gang følte på... Det bugner over av klær og utstyr i alle skap og skuffer. Nå må vi rydde, sortere og gi videre!


Ellers i dag har vi ingen planer. Jeg vil ut på tur, og så får jeg se om jeg får med meg resten av gjengen :) Hva gjør dere i dag?

Ingen kommentarer: