onsdag 14. januar 2015

Kvalitetstid

Det er ikke bare jeg som er motivert for det nye året. Kjæresten er det også. Det er helt perfekt, for da kan vi pushe og oppmuntre hverandre. Siden vi ikke får trent på samme tidspunkt, fant jeg ut at det var jo gøy med ei lita treningsøkt her hjemme i stua nå i kveld. Litt ordentlig kvalitetstid. Jeg satte på yoga-playlisten, ba Nicklas ta av seg sokkene og så var det bare å sette i gang. Dette skulle bli morro!!


monicajensenyogaJeg er overhodet ingen yogaguri, men man fanger jo opp litt her og der etter noen timer - og da er det gøy å øve på de ulike posisjonene så man blir enda stødigere og smidigere til neste gang. Hvertfall synes jeg at sånt er gøy ;) Fra solhilsen til krigeren. Fra hundens posisjon til treets posisjon. Ja, vi var til og med innom "happy baby position". Nicklas var noe stivere enn meg, men han hang med. Musikken økte i volum og alvoret satte i gang. Opp og ned, fram og tilbake, bøy og tøy. Jeg var engasjert som få. Pulsen stiger med yoga også. Åååh, så deilig det var!! Da jeg snur meg sitter kjæresten på gulvet og titter tomt ut i lufta. "Jeg trodde du drev og trente på Avancia jeg...", sa han tamt. Etter 20 minutter hjemme i stua kan jeg konkludere med at yoga ikke er noe for han ;) Resten av økten var han ivrig tilskuer, og kunne gi meg tilbakemelding om at jeg burde bruke treningstights oftere her hjemme #score


For min kropp kjenner jeg derimot at yoga er utrolig godt. Nei, svetten siler ikke gjennom timen. Jeg sliter ikke med å hente igjen pusten. Allikevel så kjenner man så godt at man har trent, tøyd og bøyd. Jeg skal fortsette, og jeg gleder meg til å bli litt bedre og flinkere for hver gang :) Øvelse gjør mester!

Ingen kommentarer: