fredag 9. januar 2015

Lite søvn, stress og gleder

Det ble ikke akkurat mye søvn hos oss i natt. Det var baluba her fra femtiden i dag morres. To timer tidligere enn normalt. Da var det to foreldre som var noe skeive i øya. Mer søvn kunne vi bare drømme om - ironisk nok. Så etterhvert innså vi at det bare var å kaste inn dyna, sette på rundstykker, kle på barna og starte dagen (uten kaffe - hurra for kickstart). GOD MORGEN!


Er det noe som gir meg smerter så er det lite søvn og stress. Det er vanvittig stor forskjell på å ha mye å gjøre og det å stresse. For meg er stress psykisk, og det setter seg fort i kroppen og gir meg smerter. Sånn er det også med lite søvn. Nakken og ryggen begynner å verke tvert. Det er vel også derfor jeg er så heldig og bor med en mann som veldig ofte lar meg sove litt lenger enn resten av huset, slik at jeg kan fungere resten av dagen. Det er jeg evig takknemlig for :) I dag har jeg derimot vært nødt til å se mine begrensninger, og har avlyst dagens planer. Jeg er inne i en god periode nå, der smertene er milde og jeg er i god form. For å holde det ved like må jeg høre på kroppen. I dag sier den stopp. Jeg er sliten. Da er det godt å kunne roe helt ned, ha en avslappende formiddag med den morsomste snuppa jeg kjenner (hun har helt min humor), gå en tur i det kjølige vinterværet og falle dypt ned i sofaen og gjøre absolutt ingenting. Nå hadde det vært perfekt med nystekte knekkebrød med brunost og en stor kopp kakao.. Det får vente ;) Kickstart dag 5 av 9. Halvveis. Nå tror jeg til og med kjæresten synes det er litt for tøft. Fredager er jo trossalt vår kosedag (les: fråtsedag).


wpid-20150109-121633.jpgDenne dagen har også bydd på flere positive gleder. En av gledene var en mail som tikket inn fra hovedkontoret/slottet vårt i Gøteborg. De kunne med glede fortelle meg at jeg har kvalifisert meg til Key Scandinavia (ledergruppen i Scandinavia), Global Rally (betalt Singaporetur for to, bo på et av verdens topp 10 luksushotell og få et visakort med lommepenger) OG ikke nok med det; jeg har også kvalifisert meg til Chairmans bonus. Hvert år deler selskapet ut en stor del av overskuddet sitt tilbake til forhandlerne. Nå har jeg kvalifisert meg til den 13. månedsutbetalingen, og jeg aner ikke hva summen blir på før jeg står på scenen i Singapore. Wææ, så gøy! Det er ekstra fint å ha noe sånt å se fram til på sånne dager, der man føler seg litt på halv tolv :) De etterspurte også et bilde av meg som de kan henge opp på veggen i slottet/hovedkontoret. Jeg husker første gang jeg besøkte slottet i Gøteborg og så flere kjente ansikter på veggene. Da sa jeg til meg selv; "der skal jeg henge en dag også!" Og jaggu...ett år senere så skjer det :) Det var dagens selvskryt, haha!


Nå skal jeg få i meg dagens lunsj; proteinshake, og så skal jeg gjøre absolutt ingen verdens ting. Det passer meg perfekt nå, før helgen ringes inn. Lag deg en god dag! Klem fra meg**

Ingen kommentarer: