fredag 23. januar 2015

Me, myself and I

Fredagskvelden byr ofte på pizza, film, unger på sukkerkick, etterfulgt av gullrekka og en snorkende kjæreste ved siden av meg i sofaen. I kveld er det derimot fryktelig stille her hjemme. Stearinlysene er tent. Tv-en er slått av. Mia sover søtt (hun er heldigvis frisk igjen). Teo er hos pappaen sin og Nicklas er sammen med noen kompiser. Det er bare meg her nå. Stillhet. Musestille faktisk. Jeg nyter det! :)


wpid-20150123-205354.jpgwpid-20150123-205345.jpgTenk, før var hver kveld sånn som dette. Teo sov (i hvertfall stort sett...innimellom....nå og da...), og jeg tilbrakte 26 av 30 kvelder alene med TV-en av. Bare meg. Ikke rart kreativiteten blomstret, og innleggene fulle av ironi, humor og sårbarhet ble publisert i hytt og pine. Skikkelig trist egentlig, helt fram til det ble en vane. Da var det godt, og siden den gang har jeg vært avhengig av alenetid. Det er jeg fortsatt, selvom det er sjelden jeg har kvelder som dette. Kanskje derfor setter jeg litt ekstra pris på kvelden i dag. Det er deilig å kunne kose seg i eget selskap også!


Hva helgen byr på ellers aner jeg ikke. Nicklas spiller kamp i Elverum i morgen, så Mia og jeg skal ha nok en jentedag. Vi finner nok på noe lurt. Vi pleier som regel det ;) Lag deg en fortsatt fin kveld! Klem fra meg**

2 kommentarer:

Helene G. K sa...

Hei. Jeg liker også veldig godt å være i mitt eget selskap! Da får jeg ladet meg opp skikkelig. :)

monicajensen sa...

Ja, det er deilig :)