onsdag 7. januar 2015

Me-time

Hei folkens!


I dag er en god dag. Dag 3 av 9. Magen har for alvor vendt seg til situasjonen. Hodet var noe tungt på morgenen i dag, men en treningsøkt på Avancia gjorde noe med både hodepinen og den stive nakken. Fantastisk! Tenk å starte dagen sånn, med skikkelig me-time. Jeg føler jeg er i gang, og gleder meg som en unge til pilates i morgen :)


wpid-20150107-133233.jpgDagens selfie måtte jeg bruke filter på, i håp om å skjule det møkkete håret som skriker etter en vask og det bleke usminkede ansiktet. Jeg har ikke vært helt meg selv de siste par dagene, og da har alt som heter renhold glidd forbi i stillhet. Det inkluderer huset, så i dag har det blitt prioritert. Det trengtes. Jeg er over gjennomsnittet glad i å ha det rent og ryddig rundt meg. Det bar ikke huset preg av i går, og hvertfall ikke badet. Pappa, som var hos oss i går, var i sjokktilstand etter et lite dobesøk. Just saying..


Nå ser det hvertfall sånn passe OK ut her, og det er fint, for snart kommer Svigermor på besøk. Nå gjenstår det bare én ting; meg. Dusj. Det skal bli godt. Senere i dag skal vi spise middag. MIDDAG. Aldri før har kylling og salat fristet mer. Vi snakker vann i munn. Forhåpentligvis sørger dagens gourmetmåltid for at jeg ikke lukter på sjokoladeplaten i godteskuffen senere i kveld... Dag 3 halvveis gjennomført, og det begynner å bli enkelt. Vel, lettere... :)

2 kommentarer:

Sus sa...

Superfin bild på dig :D

monicajensen sa...

Tusen takk :)