lørdag 10. januar 2015

Med barna rundt halsen

En liten gave fra mammaen min, med en sterk betydning. Barna mine vil vokse opp. Mamma vil ikke være hovedpersonen i livet deres for alltid. Det merkes godt allerede på Teo. Kompiser står i fokus. Sånn er livet, og det er en bra ting. Allikevel kan jeg nå ha barna mine rundt halsen for alltid. Det er hva dette smykket betyr, og derfor er dette det fineste smykket jeg eier.


wpid-20150110-140948.jpg


I skrivende stund er vi hos mamma/mormor. Mia koser seg glugg ihjel med Elsa the dog. Jeg drømmer om kaffe, mens jeg venter på kjæresten min. Han er og henter forlovelsesringen. Endelig er den ferdig lagt inn. Jeg gleder meg helt vilt til å få den på fingeren. Den symboliserer vår kjærlighet og vår framtid sammen. Jeg er én heldig jente ♡


Ellers er det kick start dag 6 av 9. Det er tungt i helgen. Jeg er ikke sulten, men i "kosemodus". Da er det ikke like lett å motstå fristelsene. Det jeg savner mest er nok morgenkaffen i senga.. Jeg røk på en liten smell i går kveld. Jeg vet - hva skjedde med viljestyrken? Jeg drakk et kvart glass med cola. Måtte ha noe søtt. Noe annet enn vann med sitron. Det var IKKE godt. For søtt, og etterlot seg både kvalme og hodepine. Det frister ikke med gjentakelse. Kick start er tidvis hardt, men for en erfaring. Man blir i hvertfall veldig obs på hvilke mat-og drikkevarer som gir deg en glad kropp :)


Nå satte Mamma fram litt snacks. Det er hyggelig å se andre spise også da :)

3 kommentarer:

Marilen sa...

Hvor er smykket fra? :)

monicajensen sa...

Hei, jeg mener det er fra mittnavnesmykke.no eller noe i den duren :)

Helene G. K sa...

Gikk inn der og kjøpte et hjerte med navnet til datteren min nå,etter at jeg leste dette. Jeg har hørt om disse smykkene før også,men nå ble jeg påmint det av deg. Gleder meg til å få det i posten.:-)