onsdag 28. januar 2015

Mindfulness

I dag har jeg gjennomført to treningsøkter, og kan fornøyd klappe meg på skulderen for god innsats. To vidt forskjellige økter; yoga og spy-nå-eller-aldri-styrke med PT. Sånt gir energi, og spesielt siden jeg allerede merker en liten fremgang. Motivasjon!


wpid-20150128-195954.jpgYoga synes jeg er innmari deilig. Tøye, smidighet og balanse. En grei kontrast til utfall, markløft og push-ups. Hver yogatime avsluttes med 5-10 minutter mindfulness. Kroppen blir så salig og tung. Man føler seg helt vektløs. Anbefales virkelig hvis du trenger å slappe av og koble ut. Balsam for sjelen! I dag skrudde tankene seg av, kroppen ble tung og jeg bare var. Helt til instruktøren sa rolig; "Glem alle bekymringer, problemer og ting du må gjøre.....". Det er litt som å si; Ikke tenk på en stor blå elefant - og plutselig er det tusenvis med elefanter som opptar minnet ditt. Jeg gikk fra avkopling til tanker som rett og slett løp løpsk.


"Jeg må pakke. Kanskje jeg bør vaske litt før jeg drar også? Hmm.. Skal jeg gå uten strømpebukse på lørdag kveld og gå for åpen tå-skoene, eller skal jeg rett og slett kjøpe meg nye pumps? Jeg kan jo bare titte litt. Nå må jeg huske å spise godt før neste økt. Og så må jeg levere varer på Kolbotn. Kanskje jeg skal stoppe innom Vinterbro en tur? Aah, jeg vet ikke om jeg tar meg tid til det i dag. Jeg tar det på mandag i stedet! Er dressen til Nicklas fin mon tro? Kanskje den burde vært renset? Nå må du ikke tenke så mye da, Monica. Lurer på hvordan økten blir etterpå. Jeg er klar, men samtidig ikke. Det var tidlig på´n i dag. Lite søvn. Jeg tar meg en kaffe med gamlingene i resepsjonen etterpå. SLUTT Å TENK! Hmm..Kanskje jeg skal skrive et innlegg om Mindfulness etterpå? Haha, ja, så nevner jeg blå elefanter. Eller kanskje rosa elefanter? Hva skal jeg spise til lunsj i dag da? Jeg går for kylling. Får spise hos mamma, der er det rolig. Nicklas trenger nye håndballsko. Kanskje jeg skal overraske han? Hvilket merke bruker han igjen? Åh, det er så dumt hvis jeg kjøper feil. Det er nok best han fikser det selv. Jeg lurer på om kjolen fra i fjor fortsatt passer. Den må jeg prøve i kveld så jeg er sikker. Så må jeg lakke negler. Jeg trenger nye strømpebukser. Jeg vil ha matt. De har aldri matt. Så frustrerende. Hater strømpebukse med shine. Kanske jeg skal vaske håret i kveld, så er det gjort. Det blir sikkert hektisk nok i morgen. Bør kanskje skrive en pakkeliste så jeg ikke glemmer noe!".


...Og vips, så var 10 minutter med mindfulness over, og jeg hadde samlet opp tonnevis med energi og var klar for å begi meg ut på resten av dagen!


wpid-20150128-195951.jpgNå sover begge barna og Nicklas trener. Jeg skal pakke, dusje, vaske badet og gjøre klart til en helg på farten. I morgen reiser vi, og jeg har faktisk litt sommerfugler i magen. Både fordi vi skal reise fra barna og fordi dette er første gang jeg er med i Key - som er ledergruppen i Scandinavia. Aner ikke helt hva jeg kan forvente meg. Det eneste jeg vet er at møtet i morgen starter med sprudlevann og avsluttes med god middag. Akkurat det høres ikke helt feil ut ;)


Vi sees plutselig. Nå må jeg nesten få ting unnagjort, så jeg får lagt meg til forholdsvis normal tid :) Klem fra meg**

1 kommentar:

Helene G. K sa...

A full mind,kan man vel heller si.