søndag 4. januar 2015

Murstein i magen

Fra kick off til kick start...


your-body-is-a-reflection-of-your-lifestyle-103118Jeg vet ikke med dere, men for meg har det blitt veldig mye sukker og fet mat i jula. Det har lagt seg som en murstein i magen min. Det føles i hvertfall sånn. Jeg har en veldig ømfintlig mage og har hatt mageproblemer hele livet. Nå er jeg heldigvis veldig stabil og har lite smerter, men når kosten sklir ut merkes det godt. I jula har jeg blitt minnet på hvordan hverdagen var før, og hvor mye livskvalitet og fokus en dårlig mage kan stjele. Jeg trenger derfor en ny start, og da er det jo perfekt at det er et nytt år også! :)


I morgen starter Nicklas, jeg og flere andre venner på kick start, der noen av Forever Living sine produkter fungerer som et perfekt suplement. Kick start er et velutprøvd program brukt av tusenvis av mennesker over hele verden, året rundt. Resultatene snakker for seg selv. Mange kaster seg over dette programmet fordi de ønsker en vektnedgang. Jeg derimot gleder meg til å gjennomføre programmet fordi jeg vet at det er godt for helsen min. Kroppen min trenger en skikkelig "julerens". Følgene av dette programmet er ofte mer energi, mindre søtsug, friskere hud, generelt følelsen av velvære og vektnedgang. Dette er ikke et program for pingler, og jeg vet det vil bli utfordrende, men denne gangen er jeg mer enn motivert. Jeg skal prøve å være flink til å oppdatere dere under denne perioden, med min 100% ærlige mening. Er det godt for meg - er det garantert godt for flere :)


Starten på en livsstilsendring. En start mot mine mål. Jeg er klar!! :)


Look better. Feel better.

2 kommentarer:

Camilla Malvine sa...

Lykke til! :D

monicajensen sa...

Tusen takk, I need it! :D