onsdag 14. januar 2015

Nu kjör vi

I 2015 skal jeg bli en bedre utgave av meg selv. Jeg har utsatt det for lenge. Nå er det på tide å ta tak i seg selv og legge bort unnskyldningene én gang for alle. Jeg er slank, men jeg er dårlig trent. Jeg føler meg ikke vel med meg selv. Nå har jeg alle hjelpemidler på plass for å gjøre noe med det - og det ønsker jeg å benytte meg fullt og helt av. Jeg har en jobb som gir meg vanvittig mange muligheter. Det er ikke noe tak på hvor mye jeg kan tjene, jeg utvikler meg kontinuerlig, jeg får se verden og jeg lærer stadig nye ting om både meg selv og andre. Jeg har blitt veldig god på å lese mennesker, og ser med én gang når den jeg sitter ovenfor ikke er ærlig mot meg eller seg selv. I tillegg har jeg et fantastisk støtteapparat rundt meg, som hjelper meg mot mine mål. I år står kropp og helse i fokus, og til og med da har jeg de beste av de beste til å veilede meg i riktig retning. Jeg må gripe den muligheten og gjør ord til action!monicajensennoDe neste 10 ukene får jeg kostholdsråd fra Mats Petterson, som er en verdenskjent klinisk ernæringsfysiolog. Han gir meg også daglige utfordringer. Små enkle grep for å endre livsstilen og bli en bedre utgave av seg selv. Med jevne mellomrom får jeg lov å trene med Nick Søderblom, som har trent opp de store stjernene i Hollywood. Han kan kropp, for å si det mildt. Han tar en full kroppsanalyse av meg, han pusher og han veileder. Han gir meg også motivasjon til å bli en bedre utgave av meg selv til neste treningshelg. Rett og slett fordi jeg har et satans konkurranseinstinkt, og jeg skal være bedre enn meg selv ved neste kroppsanalyse! Jeg har derfor begynt å trene yoga og pilates 2 ganger i uken. Det er en treningsform som gir meg veldig mye. Alle andre tanker forsvinner. Det er me-time, og det gir meg påfyll med energi og en feelgood følelse. I morgen starter jeg også med personlig trener. Han vet hva jeg ønsker, han vet hva målene mine er, og nå håper jeg bare han er dyktig og ikke minst flink til å pushe. På treningsfronten har jeg aldri vært spesielt flink til å pushe meg selv nemlig. Jeg GLEDER meg og kan nesten ikke vente med å komme i gang i morgen!


Jeg er så takknemlig for alt livet har å by på. Livet skal ikke være kjedelig. Du skal ikke ta til takke med "helt ok" når du kan få så mye mer. Du skal ha det gøy, du skal smile og du skal tilbringe tid med de menneskene som gjør deg godt. For husk, du reflekterer de fem nærmeste personene i ditt liv - slik de også reflekterer deg. Ha det i bakhodet. Er du lykkelig? Har du det bra? Hvordan påvirker du andre? Små enkle grep kan gjøre en stor forskjell i hverdagen. Det er jeg beviset på. Nå er et nytt år i gang, et nytt fokus, nye mål og jeg er gira! Nu kjör vi!

2 kommentarer:

Cecilie sa...

Herrefred så flink du er !!! Nå kjente eg at eg må ta meg i nakkeskinnet og ta en treningsøkt i kveld likevel. Så takk for glimrende inspirasjon :)

Du er så rå !! Gleder meg til å følge treningen din på bloggen :)

Lykke til !! STOR KLEM !!!

monicajensen sa...

Godt å kunne være med på å inspirere :) Jeg har nettopp startet, så så mye skryt fortjener jeg ikke - enda :P men hvis vi motiverer hverandre på veien, så er det kanskje enda lettere å gjennomføre det. Jeg er i hvertfall veldig gira og veldig klar nå :)

Kos deg på trening i kveld :) Stor klem tilbake :)