fredag 2. januar 2015

Over all forventning

Nå har ungene roet ned, middagen står i ovnen og vi voksne slapper av etter nok en dag ute. Nicklas og Gisle tok med Mia og Mia på en lang skitur, mens Tina og jeg holdt på med Teo og Thilde i slalombakken. Dag nummer to med brett på beina. Denne gangen uten instruktør. Det gikk faktisk over all forventning for dem begge to. Teo kom seg raskt opp på beina, sto godt alene og klarte koppheisen på første forsøk. Det er mer enn hva jeg kan skryte på meg første gang jeg sto på brett for å si det sånn. Etter ca hundre forsøk i heisen kom jeg meg endelig opp.. Med andre ord; både mor og sønn er fornøyde med dagens tur i bakken :)


wpid-20150102-145718.jpgJentene sov i hver sin pulk, og der sov de til vinden plutselig økte i styrke og det utviklet seg til en aldri så liten snøstorm. Da kjappet vi oss tilbake til hytta, koste oss med lunsj og kakao, fyr i peisen og film på TV. Deeilige dagen!


wpid-20150102-151153.jpg


I morgen går turen hjemover. Selvom vi godt kunne blitt her i noen dager til, gleder vi oss til å komme hjem til rutiner og hverdag igjen. Jeg gleder meg enormt til å ta fatt i ett nytt jobbår fra mandag av. 5 av 6 mål ble nådd med god margin i 2014. På mandag skal nye mål opp på tavlen. Hvem vet - kanskje du ønsker å bli min kollega? Ta i såfall kontakt for en uforpliktende forretningspresentasjon; mon_jensen@hotmail.com.


Ønsker dere en god kveld. Make the best out of it, og nyt fredagskvelden :)

2 kommentarer:

Heidi sa...

Veldig nysjerrig på hva ditt 6 mål var Lyst til å dele?

monicajensen sa...

1. carplan level 1 2. 50 000 kroner/mnd. 3. Senior manager 4. Eagle 5. Chairmans bonus 6. Soaring manager :) Det siste visste jeg innerst inne at ikke ville gå, men måtte kline til å utfordre meg selv litt ekstra :)