tirsdag 6. januar 2015

På føttene

I fjor gikk jeg gjennom hele vinteren og frøs i hjel på føttene. Det var min egen skyld, jeg var ikke klar for å gi slipp på de utslitte fine, beige vinterskoene mine. Vel, en eller annen gang tar man til fornuft, og 2014 viste seg å være det året. Det eneste jeg ønsket meg i år var derfor vintersko, og vintersko lå under treet og ventet på meg fra Nicklas og ungene (pluss en helsikes fin forlovelsesring). Nå er jeg varm og god på bena, og har funnet en favoritt til både hverdags og lek i snøen. Timberland.


wpid-20150106-145509.jpgwpid-20150106-145521.jpgJeg synes det alltid har vært vanskelig å finne vintersko. De skal ikke være store og kraftige. De skal helst ikke se varme ut engang. Før løp jeg rundt i converse hele vinteren.. På ett tidspunkt tror jeg man rett og slett innser hva som er viktig, og det viktigste av alt er og ikke fryse. Nå er det slutt på å krølle tærne i skoene. Nå er det slutt på våte sokker som oppleves som is i skoene. Nå har Monica blitt voksen - og det innebærer varme føtter :) Hvilke vintersko sverger du til? Legg gjerne igjen link i kommentarfeltet. Det er alltid gøy med litt skoinspo :)


Titt innom senere hvis du ønsker å lese om kick start dag 2 ;)

2 kommentarer:

Marielle sa...

Jeg sverger til mine forede Näbbstövlar fra Docksta i Sverige!

Trine Lise Jacobsen sa...

Jeg har faktisk de samme, bare i den høyeste modellen :)