søndag 25. januar 2015

Shake that ass

Jeg er oppe og nikker i dag, til tross for en noe fuktig lørdagskveld. Nicklas tilbrakte dagen sin i Elverum for å spille kamp, mens Mia og jeg var ute og lunsjet med Lena. Hun foreslo en spontan jentetur på byen, og jeg var ikke vond å be. Når Mia var lagt for kvelden sto Svigerfar på døren klar for å være barnevakt. Jeg kjente omgangssyken lusket i gangene, men den ristet jeg av meg på dansegulvet tydeligvis, for formen har vært upåklagelig siden. Jentekvelder er gull verdt, og vi fikk samlet et lite knippe med go´jenter som var klare for å shake assen på dansegulvet. Utpå kvelden møtte jeg også my man, som hadde tatt noen øl med håndballgutta. Helt perfekt med andre ord :)


wpid-20150125-131443.jpg


I går valgte jeg en casual stil for anledningen. Lyse, slitte jeans og en kort genser. Det enkle er ofte det beste. Det må seriøst være mitt hovedmotto, for jeg mener det i (nesten) alle situasjoner. Make it simple! Rema 1000 og Monica..


Kveldens dansing tok jeg som en treningsøkt. Det er så fantastisk gøy å kaste hemningene vekk og bare ha det gøy med venninner. Mindre alkohol blir det også når man tilbringer kvelden på dansegulvet. Jeg drakk vel mer vann og kaffe enn alkohol når jeg tenker meg om. Forøvrig har kaffe aldri smakt bedre - og da kan dere jo bare tenke dere hvor godt det var. Baksiden ved å være på dansegulvet er at det er der de desperate "mannfolka" også henger. De som ikke eier filter, begrensninger eller selvrespekt. Du kjenner dem kommer bakfra, egler seg innpå deg. Du danser deg bort fra dem, og de følger etter. Du går av dansegulvet, og de tar rundt midjen din for å stoppe deg. Altså, de gir seg ikke engang når jeg står på dansegulvet og kysser med Nicklas. Nicklas har kommet til det punktet hvor han synes det er mest fascinerende. Som han sier; "De har ambisjoner for å si det mildt, men det er uansett jeg som blir med deg hjem, så la de kjempe!" Ragnhild, venninnen min, slapp ikke unna deres ivrige oppmerksomhet hun heller. På ett tispunkt sto en mann og tryglet om telefonnummeret hennes. Selvrespekt var det mangelvare av kan man si. Jeg hadde aldri, under noen omstendighet, tryglet om noe som helst fra det motsatte kjønn what so ever. MEN det byr jo på flere gode historier og mye latter i det minste. Billig underholdning :) Vi får håpe at fylla har skylda.. De fleste jenter foretrekker vel egentlig å jakte selv. En mann blir ofte mer tiltrekkende når han ikke har hengt en post-it lapp i pannen på seg selv der det står "desperat" med store bokstaver. Eller er det bare jeg som synes det..?


Nå har jeg en liten smurf som løper fram og tilbake på gulvet foran meg. Jeg tror hun vil at vi skal løpe om kapp, for akkurat nå konkurrerer hun mot selg selv. "Klar ferdig GÅ. Jeg vaaant!" Jeg tror vi er en familie som har over gjennomsnittet mye konkurranseinstinkt. La oss håpe det er en styrke i stedet for en ulempe. Nå får jeg legge bort macen og løpe sammen med Mia. En ting er sikkert; jeg skal vinne. Haha. Neida. Joda. Neida. Kanskje. Vi får se.


Fortsatt god Søndag! :)

4 kommentarer:

Helene G. K sa...

Hei. Der ser dere,jenter. Trenger ikke dyyyp utrigning og kort skjørt for å tiltrekke seg oppmerksomhet. :)

monicajensen sa...

Nei, man trenger ikke kle seg utfordrende for å få oppmerksomhet :)

Stine sa...

Hei Monica!

Dette har ikke så mye å gjøre med innlegget ditt. Men jeg har noen spørsmål rundt det å være en forhandler for Forever Living. Jeg lurte derfor på om du har en email jeg kan kontakte deg på?

På forhånd takk!

monicajensen sa...

Hei Stine :) Du kan kontakte meg på mon_jensen@hotmail.com :)

Ha en fin dag <3