onsdag 21. januar 2015

Vi rømmer huset

Foruten om at omgangssyken er i hus igjen, og lille fine Mia´n vår ligger rett ut, har dette vært en fin dag. Rett før jul var 3 av 4 familiemedlemmer slått ut av spysyken, og jeg var den eneste som slapp unna. Så heldig er jeg ikke to ganger mest sannsynlig. Spesielt med tanke på at jeg våknet opp i dag av at jeg ble spydd ned i senga. Bedre start på dagen finnes vel ikke.... :)


Nicklas ble hjemme med Mia, siden jeg hadde flere avtaler i boka. Først og fremst et planmøte med Anita. Sånne møter gir meg tonnevis med energi. Få høre om andre sin mål og drømmer, legge en bestemt plan, og vite at vedkommende faktisk vil nå de drømmene ved hjelp og veiledning fra meg - det er en god følelse. 2015 kommer til å rocke. Mange drømmer som skal gå i oppfyllelse - så lenge man gjør jobben og følger planen :) Etter planmøtet dro jeg på trening. Jeg slet med å kle på meg i dag, så støl var jeg. Så det var en god idé å få i gang kroppen i dag på tredemøllen og avslutte med mageøvelser. Er det ett sted jeg faktisk er sterk, så er det magen. Ikke overraskende nok synes jeg det derfor er gøy å trene mage. Utfordre seg selv, kjenne det brenne og se forbedringer. Allikevel er det ikke mage som er hovedfokuset under øktene. Jeg har mest fokus på de store muskelgruppene, og ikke minst å få ekstra styrke i ryggen. Jeg er svak, det gir dårlig holdning og den vil jeg gjøre noe med :)


wpid-20150121-162348.jpgNå har middagen gått ned på høykant, Mia virker bittelitt bedre (bank i bordet) og Teo gjør lekser. Straks skal Teo og jeg rømme huset. Unngå smitte og samtidig få litt etterlengtet kvalitetstid bare oss to. Det er ingen tvil om at han har savnet det den siste tiden - det har vært litt i overkant mye frustrasjon rettet min vei. Jeg har derfor nettopp overrasket han med bowling-og kinokveld. Jeg er spent på om jeg klarer å kaste kula, og han gleder seg til å gruse meg på bowlingbanen. Jeg lurer fælt på hvor han har fått konkurranseinstinktet sitt fra......! Det blir en bra kveld, så håper jeg virkelig at Mia og Nicklas får det fint her hjemme også. Hun spydde nettopp igjen. Nå har det vart i ett døgn. Snart må det vel roe seg?


Ønsker dere en fin kveld, forhåpentligvis uten sykdom og oppkast. Klem fra meg**

Ingen kommentarer: