onsdag 25. februar 2015

25.02.15

Det ble litt stille fra min kant etter turen til Stockholm, men her er et lite livstegn fra meg :) Når jeg kom hjem i går var jeg helt skutt etter det herlige døgnet jeg hadde lagt bak meg. Hodet traff sofaputa, rimelig hardt, og der lå jeg som en siklende hund fram til jeg skulle hente barna. Jeg er en person som er helt avhengig av alenetid. Jeg trives med andre mennesker og er glad i å være sosial, men jeg blir fort tappet for energi i lengden, og derfor følte jeg meg litt på halv tolv i går. Heldigvis gjorde en god natt med søvn underverker. Jeg sov som en stein, tett inntil kjæresten. Lykke! Apropos kjæresten.. Han har jeg så vidt sett snurten av siden jeg kom hjem. Håndball har tatt opp han sin tid, akkurat som i "gamle dager". Jeg er veldig glad for at vi har våre interesser, og får lov å bruke tid på oss selv utenfor hjemmet, men akkurat nå savner jeg han. Litt ordentlig kjærestetid etter flere dager borte fra hverandre er alltid godt! :)


Nå skal ikke jeg klage altså. Denne onsdagen har vært helt topp :) På formiddagen gjennomførte jeg en svett og deilig styrkeøkt. Jeg har blitt ordentlig glad i å trene, og selvom det var seigt å komme i gang i dag, var det såå deilig etterpå. En treningsøkt redder enhver dag og gir meg den dosen energi jeg trenger. Gotta love it!


wpid-20150225-203031.jpgEtter trening lunsjet jeg med Live. Min herligste venninne, fadder til Mia og forlover. Nå venter hun straks nummer to, og jeg gleder meg så innmari :) Etter lunsjen hadde jeg satt av 1,5 time til egentid på en skjønnhetssalong i Ski. Skikkelig "pampering". Halleluja, så bortskjemt jeg følte meg når timen var over. Deretter hentet jeg barna, og så kom Live og Jesper på middag til oss. Ettermiddagen og kvelden har vi tilbrakt med dem, akkurat som vi gjorde flere ganger ukentlige når vi begge var alenemødre. Såå koselig! Jeg gleder meg allerede til neste gang, som ikke blir om lange tiden. Mia synes det var superstas at Tante Live hadde baby i magen sin. På ett tidspunkt tror jeg jaggu Mia hadde baby i magen sin også ;)


Barna sovnet uten problemer i dag, nå kom Nicklas nettopp inn døren og jeg logger av for i kveld. Ville vel egentlig bare si hei :)

Ingen kommentarer: