torsdag 26. februar 2015

A4

Min arbeidshverdag er alt annet enn A4, akkurat som jeg liker det. En gang i tiden trodde jeg det var drømmen - med faste rammer og rutiner. Etter noen år i A4-bobla kjente jeg at det ikke var et liv for meg. Det føltes mer ut som et fengsel. Man lever jo bare én gang, og da ønsker jeg å glede meg minst like mye over hverdagene, som jeg gjør over helger og ferier. Nå lever jeg i nuet, og nyter hver dag med deres gleder og utfordringer. I dag for eksempel ønsket jeg å ta med meg "kontoret" ut av huset, så derfor rømte jeg til Horten med macen i veska :)


Jeg har tilbrakt dagen på café med to gode venninner og kollegaer. Deilig lunsj, latter, gode samtaler og effektiv jobbing. Midt i blinken på en grå torsdag i februar! Det er frihet - å kunne styre hvor, når og med hvem jeg vil jobbe med :)


Ettermiddagen skal brukes med familien. Endelig alle fire samlet. Null planer, ikke noe stress, god middag og kos. Perfekt opplading før helgen ;)

2 kommentarer:

Hild Frøya sa...

Det er virkelig et privilegium å kunne styre hverdagen sin selv. Jeg er også veldig glad for at jeg satset. Det krever endel jobb, men gud så mye friere man føler seg.

monicajensen sa...

Ja, det er en utrolig deilig følelse. Frihet :D <3