fredag 13. februar 2015

Fredagens antrekk

æøå67Fredagens antrekk består av bukse fra Bikbok (I love highwaist) og genser fra Gina tricot. Akkurat passe avslappende på en dag som dette. For min del startet dagen med en treningsøkt på Avancia. For første gang i mitt liv kan jeg virkelig si med hånden på hjertet at det er gøy å trene. Jeg merker forskjell på kroppen, og det gir motivasjonen en ekstra boost :) Resten av dagen har Mia og jeg vært her hjemme sammen med Tante Benny. Rundt klokken 14 kom Svigermor en tur også, og hun hadde hentet Teo på SFO. Nå er vi klare for helg, vinterferie og nye sprell. Jeg erklærer herved familien K.K. for 100% friskmeldt :)


Om et par timer skal jeg hente en fin venninne og kollega på stasjonen i Ski. Hun skal tilbringe helgen hos oss, og det blir så hyggelig. Ost og kjeks (og annet snop) er kjøpt inn til kvelds. Jentekveld it is! :) Jeg har skjerpet kostholdet og lært meg når på dagen jeg skal spise hva. Fredagskvelden derimot - det er min kosedag, så da spiser jeg akkurat hva jeg vil med god samvittighet. Ekstra lykke når man gjør det med god samvittighet den ene dagen i uken, fremfor de fire gangene i uka med dårlig samvittighet som det var tidligere ;)


Lag dere en fin helg, så sees vi plutselig :)

3 kommentarer:

Frknondal // Janne sa...

God helg og god vinterferie! :-D

En familie En inntekt sa...

Stilig antrekk og vakker dame :D

monicajensen sa...

Tusen takk :)