torsdag 19. februar 2015

Full rulle

Barna og jeg dro med oss tante og onkel til Hurlumheihuset i dag. Der fikk vi lekt, kost oss og brukt opp energi i flere timer. Helt perfekt for store og små nå som det er vinterferie! Etter 200 ganger gjennom klatretårnet på vei mot sklien sammen med Mia, vil jeg påstå å si at dagens treningsøkt er vel overstått også ;)


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCTeo er i sitt ess på sånne steder. Med unntak av spise-og drikkepauser ser jeg han nesten ikke. I dag klatret han rundt med onkelen sin, og det var stor stas - så lenge onkel M gadd det vel og merke. Dere vet, disse 16 åringene blir fryktelig slitne i hodet på steder som dette ;) Veldig glad er vi i hvertfall for at dem var med oss. Alltid stas med tante og onkel!


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCMan skulle tro roen hadde senket seg her hjemme etter en dag med full rulle, men den gang ei. Mia løper som en turbo fram og tilbake, mens hun prater på innpust og utpust. Jeg lover dere - ingen prater så mye som hun. "Oh my gaaaad" er det nye. Vi har en fjortis i hus som er i underkant av 2 år gammel ;)


Nå er det middagstid, så jeg skal få fjortisen til å sette seg ved bordet. Vi sees plutselig!

6 kommentarer:

Helene G.K sa...

Men i alle dager, sklir broren din i underbuksa?:-0

monicajensen sa...

Hva tror du...? :)

Han hadde shorts under buksa si, og så var det 50 grader i rommet, så derfor kledde han av seg. Ganske uskyldig :)

Helene G. K sa...

Hehe,ja,det slo meg bare at det så slik ut. Mente ikke noe vondt med det. ;)
God helg.:)

monicajensen sa...

Skjønte det :) Måtte bare fleipe tilbake :) God helg <3

Hild Frøya sa...

Lekeland er gøy. Sist jeg var der, var jeg gravid, så det ble ikke så mye leking. Men neste gang blir det full rulle, også for ho mor.. hehe.

monicajensen sa...

Ja, det kan være moro for de voksne også :)