torsdag 19. februar 2015

Hverdagsglede

Hva er vel bedre enn å synke ned i sofaen etter en lang dag og gå helt bananas med nettshopping? :) Bananas var kanskje en overdrivelse, men uansett.. Siden jeg mer eller mindre lever i treningsklær om dagen, har jeg merket at behovet for å fornye og ikke minst fylle på treningsgarderoben er relativt stort. Her en dag måtte jeg fiske opp en svett tights fra skittentøyskurven. Altså.. Da er det på tide med en shoppingrunde for å si det mildt! I kveld har jeg derfor shoppet meg flere tights fra Rönisch. De ser så utrolige gode ut, og det ser absolutt ut som de oppfyller mine krav om høyt liv. Høyt liv er et must. Alltid. Nå gleder jeg meg til å få litt nytt tilsendt i posten. Fine treningsklær gir litt ekstra treningsglede, uansett hvor overfladisk det enn må høres ut :)


åøæ åøæ2


I hverdagen går jeg stort sett i treningsklær fra morgen til kveld, med en hestehale plassert på hodet. Ser rimelig sporty ut, men spennende antrekk er det ikke. Nå skal det sies at jeg har det på for en grunn altså - det er jo fordi jeg trener. Men sånn for å være litt ekkel så hender det at jeg ikke får tatt meg en dusj før utpå kvelden, etter at barna er hentet, foret og lagt, så da kan det fort bli en del timer jeg trasker rundt i tightsen. Fremover skal jeg i hvertfall få gleden av å sprade rundt i treningsklær som ikke har blitt vasket i hjel og som holder fasongen. Ah, snakk om hverdagsglede på en helt vanlig onsdag! :)


Akkurat nå leste jeg en fin setning på facebook som jeg vil dele med dere; "hvis ikke man setter av tid til trening nå så blir man før eller siden nødt til å sette av tid til sykdom". Det stemmer! Ta vare på helsa, med riktig mat, tilskudd og trening. Det får du igjen for senere, for selvom utfordringene ikke står i kø nå, så vil dem komme - før eller siden.


God natt, kjære dere!


 

4 kommentarer:

Kristina S sa...

Du burde prøve cw-x kompresjonstightsene du kan kjøpe på sportysara.no- anbefales på det sterkeste, ELSKER de ! :D

monicajensen sa...

Takk for tipset :)

Charlotte sa...

Hvilke modell har du kjøpt og hvor? Jeg må ha høyt liv jeg og men finner de ikke noe sted.

monicajensen sa...

Jeg kjøpte dem på buyhelse.no :)