fredag 27. februar 2015

Inspirasjon // Hjemmekontor

Siden jeg stort sett jobber hjemmefra, drømmer jeg støtt og stadig om et ordentlig hjemmekontor. Et eget rom jeg kan stenge meg inne på når jeg er i mitt kreative arbeidshumør. Et eget rom som jeg kan invitere inn til møter på, ha workshop-dager og ikke minst få fullstendig ro. De få gangene jeg har skypemøter eller lignende på kveldstid, er det som om barna lukter at mamma har noe hun skulle ha gjort, og da er det enklere sagt enn gjort å gjennomføre møtet sånn vi bor nå - når kaoset herjer i bakgrunnen. På sånne dager savner jeg det hjemmekontoret litt ekstra masse ;)


Drømmehuset har vi funnet. Vi mangler en tomt, og når den tomten dukker opp kan kanskje drømmehuset bli en realitet. Jeg har innsett at jeg må smøre meg med tålmodighet, og er det noe jeg ikke har så er det nettopp det. I mellomtiden søker jeg etter inspirasjon. Jeg trives godt her i leiligheten, men ingenting er så gjennomført som jeg ønsker at det skal være. Derfor bruker jeg/vi ventetiden på å finne min/vår stil. Det er enklere sagt enn gjort, for det er jo så mye lekkert å finne på interiørsider om dagen. Her er et lite knippe inspirasjon til et hjemmekontor. Ikke helt hva jeg ser for meg, men kanskje jeg foretrekker en blanding? Jeg gleder meg i hvertfall til den dagen jeg kan ordne i stand kontor/møterommet, og gi Nicklas en stor high five for at enda en drøm gikk i oppfyllelse :)


PicMonkey CollageNå skal jeg hoppe i dusjen, og så skal Mia og jeg tusle bort til barnehagen sånn etterhvert. I dag har vi null hastverk. Jeg har PT time klokken 11:30, men ellers står ingenting på timeplanen. Deilig Fredag :)

1 kommentar:

Hild Frøya sa...

Jeg drømmer også om skikkelig hjemmekontor, et kontor med god plass, som JEG kan bruke ALENE. Hadde jo forsåvidt kontor nede i kjellerstua, men arbeidsbordet mitt ble ofte brukt til post, votte og lue oppbevaring, og når jeg driver med håndarbeid er ikke det akkurat heldig. Så jeg håper at jeg kan få et helt eget rom, med dør, når vi skal bygge etterhvert. Vi har også funnet drømmehuset, og har egentlig tomt også, eller vi har en gård. Men, det er så innmari mye som skal gjøres der først, så ting tar tid.