torsdag 26. februar 2015

Ny favoritt; kosebukse

På hjemmebane er et comfy antrekk absolutt å foretrekke. Det er så deilig å vrenge av seg jeansen og dra på seg en myk og god bukse. Nå har jeg fått en ny favoritt i klesskapet, som skal erstatte de slappe joggebuksene mine med hengeræv. Den er myk og god, lett å bevege seg i, klemmer ikke en plass og sitter som et skudd over rumpa. Jeg sjekket forresten hvordan ståa lå an i stad, med hjelp fra min nye selfiestang (fnis - takk for samarbeidet og gaven, netflix), og jeg kan rapportere om fastere rumpe. JIPPI!! Resultatene kommer så smått :)


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCEllers har jeg røket på en smell i ettermiddag. En skikkelig stor sjokoladesmell. Det begynner å bli noen uker siden sist, men i ettermiddag kjente jeg at formen var litt dalende og til slutt syntes jeg såpass synd på meg selv at jeg slukte en halv plate med smørbukksjokolade. Det var godt der og da, men nå føles det ikke like bra. Jeg har jobbet mye for å bli kvitt sukkersuget mitt, og jeg vet det er veldig lite som skal til for at behovet skal komme tilbake for fullt. Derfor må jeg passe meg litt. Sukker er (nesten) det siste jeg vil være avhengig av, for det ødelegger meg helt. Heldigvis er det ny time med PT i morgen, og etter en treningsøkt er det easy peasy og spise riktig mat. Selvom jeg vet økten blir litt hat, blir det veldig gøy også - spesielt i morgen, for jeg vet jeg slår mine personlige rekorder da. Gårsdagens økt var på kanten til behagelig, og da er det på tide å øke. Er det noe jeg har lært så er det at en styrkeøkt ikke skal være behagelig hvis man ønsker fremgang. Ja, det tok noen år før jeg skjønte det ;)


Nå er det endelig stille i huset. Barna kan virkelig glimte til å lage et kaos som drar seg over leggetid. I dag var en slik dag. Jeg tviler sterkt på at de har sovnet, men nå er de i hvertfall stille. Det er gøy å være mamma, men etter et visst klokkeslett er voksentid alt man ønsker! Der kom Teo løpende.. Jeg sier som Mia pleier å si; "Oh my gaaaad!"


Ha en fortsatt fin kveld, kjære dere :)

2 kommentarer:

Marilen sa...

Hvor er buksen fra ? :)

monicajensen sa...

Nelly.com :)