tirsdag 17. februar 2015

Offisielt

åååloveNå er det endelig offisielt. Kontrakten hos Forever Living er skrevet under. Min bedrift har blitt vår familiebedrift. Nicklas har blitt medeier. Arbeidsfordelingen vil nok fortsette å være slik den har vært, men nå får han mer eierskap til det, og ikke minst ta enda større del i denne fantastiske reisen jeg er med på :)


Vi bygger ikke bare opp en business for vår fremtid, men også får våre barn. Visste dere at hvis noe skulle skje med Nicklas eller meg, så arver barna våre foretaket og den gjentakende inntekten vi har bygd opp? Vi sikrer ikke bare vår egen fremtid, men også barna sin fremtid og arv. Som foreldre så er det alltid godt med en sikkerhet. Man vet jo aldri hvordan livet vil utvikle seg og hva morgendagen vil bringe.


Dette er noe vi har pratet om lenge, men det var først nå vi "fikk ut finger´n". Det forandrer jo ikke stort sånn i praksis, men det er uansett godt å vite at dette er vi sammen om 100%. Ikke at det har vært noen tvil der egentlig. Jeg fikk Nicklas sin fulle støtte fra den dagen han merket effekten av produktene. Da forandret latter og skepsis seg til entusiasme og support. Siden den dagen har han vært solgt, og uten han sin støtte, hjelp og gode ord hadde nok ikke jeg vært her jeg er i dag :)


Ellers har trening og familie stått i fokus i dag. Teo har hatt hjemmedag i dag og Mia var 4 timer i barnehagen. Godt med noen late dager for den flinke skolegutten, og så er det deilig for den søta jenta vår og sosialisere seg litt igjen etter over en uke borte fra barnehagen :) Nå roper senga på oss! God natt og klem fra meg**

Ingen kommentarer: