mandag 23. februar 2015

Positiv energi

God mandag, fine dere!


Jeg blogger fra et idyllisk sted rett utenfor Stockholm. Torun og jeg tilbringer dagen hos Jeanette - som er toppforhandler i Scandinavia. Business and pleasure på høyeste nivå. En liten gå-og shoppingtur, deilig lunsj med bobler i vakre lille Sigtuna, jobb, skravling, sosialt, trening i Jeanette sitt eget treningsrom og ikke minst kos. Herlig å omgåes mennesker som gir meg masse positiv energi :) Om ikke lenge er det middag. Hushjelpen (jepp...) står i skrivende stund og ordner i stand maten, mens vi jobber :)


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCVi blir her til i morgen, og da går turen hjemover igjen. Med ny påfyll etter ett døgn husmorsferie på dette koselige stedet. Jeg storkoser meg!

Ingen kommentarer: