mandag 2. februar 2015

"Ny" stue

Endelig har vi fått de nye stuemøblene våres. Vi ble så innmari fornøyd. En stor og deilig sofa, som virkelig kler sin plass i vår romslige stue. Lyse, duse farger - som står i stil med møblene på kjøkkenet. Det ble mer helhet her nå. Små og store er knallfornøyde. Forandring fryder! :)


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC


I dag har tiden virkelig flydd avgårde. Jeg har fått besvart litt mail som hadde hopet seg opp etter fire dager offline. I tillegg har jeg fått gjort unna meget nødvendig husarbeid, sett på to flyttekarer som har montert den nye sofaen og demontert den gamle og tilbrakt tid med barna mine så klart. Nicklas hadde Superb´n i dag, så dagens økt ble gåturer i snøværet tur/retur barnehagen og skolen (i to motsatte retninger). Mia hadde en veldig kort dag i dag, så når jeg hentet hun etter 3-4 timer, trillet vi ned til skolen der to kjekke 6 åringer ventet på oss. Teo hadde med en kompis hjem i dag, og de bestilte kakao til lekselesingen og pannekaker til middag. Da ble det sånn ;)


Det er godt å være hjemme igjen. Mia skulle nok straffe meg litt for at jeg hadde vært borte fra hun noen dager, for den ellers så blide jenta har vært ganske irritert og avvisende mot mammaen sin etter hjemkomst. Pappaen derimot, han er helt topp uansett. Heldigvis løsnet det nå da leggetid nærmet seg. Da var mamma bra nok igjen, for da ville hun kose, bli kilt på ryggen, bli sunget sang for.. Dere vet, sånn dulling mammaer er ekstra flinke til :)


SAMSUNG CSCNå sover begge barna for natten. Vi sitter i hvert vårt hjørne av sofaen og her skal vi faktisk bli hele kvelden. Jeg gleder meg til mange familiekvelder, kaffedater med venninner og kosestunder i denne sofaen de kommende årene :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Hvor har dere kjøpt sofaen? Den er nesten lik den jeg drømmer om. Ønsker meg en som er skikkelig myk å sette seg i, er denne fast eller "synke-ned-i"-sofa?

monicajensen sa...

Sofaen er fra møbelringen. Vi er knallfornøyde :) Den er ikke supermyk, men samtidig er den supergod. Anbefales! :)