søndag 22. februar 2015

Weekend

Hei kjære dere :)


Jeg har en tendens til å logge av internett og leve livet til det fulle i helgene jeg, og denne gangen var det intet unntak. Familietid er gull verdt ♡ I går tok vi livet med ro hjemme hos Mormor, og i dag har vi begge fått trent og resten av dagen har vi tilbrakt sammen med et vennepar og deres datter, som er like gammel som Mia. Vaffelsøndag, søndagstur og masse kos. Vi gleder oss allerede til neste gang!


wpid-20150222-214508.jpgwpid-20150222-214519.jpgNå skal jeg straks pakke kofferten. Nye eventyr venter i morgen. Jeg må klype meg i armen støtt og stadig. Jeg er så glad for alle opplevelser livet byr på. Men aller først skal jeg varme opp sofaen littegrann til, med min fine mann. Kveldsmat og en epiosode venter. God natt :)

2 kommentarer:

veronikadoli sa...

Det er såå deilig med helg! Og du gjør et godt valg i å koble av internett, og heller koble på livet!!:)) Gode turer og stunder med venner er også gull verdt <3
Ha en flott uke :D

monicajensen sa...

Ha en flott uke du også :) <3 Stor klem