mandag 2. mars 2015

Aha-opplevelse

wpid-20150302-205917.jpgWow, gårsdagens innlegg har blitt delt mer enn noe annet innlegg. Ny leserrekord både i går og i dag. Jeg håper virkelig at noen fikk litt inspirasjon og en aha-opplevelse , og på sikt kanskje kan få en litt lettere hverdag. Mail meg gjerne hvis du vil ha mer info om hvilke endringer jeg har gjort, sånn helt konkret :)


Nå sitter jeg klar ved kjøkkenbordet, klar for et skypemøte med en ny forhandler. Jeg bare venter på at Mia skal forsvinne inn i drømmeland først. Det er jaggu ikke lett å finne tilbake til rutiner etter en sykdomsperiode, men vi begynner å finne tilbake til gode, gamle rutiner nå - i museskritt. Nå er hun stille, så det er bare spørsmål om tid før jeg kan logge meg på. Lene og jeg skal ha planmøte. Finne ut hvilken vei hun ønsker å gå, og hva vi kan gjøre for at hennes mål og drømmer skal bli en realitet. Vi bor ikke sånn fryktelig langt unna hverandre, men siden hun har en 100% stilling ved siden av, er det lett og effektivt å gjennomføre samarbeidet online :)


Kjæresten har rømt til treningsstudio. Jeg trener på dagtid og han på kveldstid. Vi er begge i en god "flow" nå, og det er så gøy. Når vi er sammen om det, kan vi pushe, motivere og gire hverandre opp. Det hjelper absolutt :) Nå får jeg logge av blogg og logge på skype. Vi sees plutselig, dere fine mennesker! :)

2 kommentarer:

Marita sa...

Hei hei Monica :) Ja, det var et kjempe fint innlegg. Min mor har også fibro! Og jeg gir henne litt aloe gel, hun klarer å drikke 1-2 ss dagen. Men har du et bedre tips enn dette? Siden du har erfaring med dette her. Ønsker så inderlig at hun skal bli frisk en dag :) Spesielt nå som hun skal bli bestemor! Klem fra Marita

monicajensen sa...

Hei Marita, det forstår jeg veldig godt :)

Jeg sender deg en mail :)

Klem Monica.