fredag 27. mars 2015

Blid som ei lerke

73862-I-Want-A-Happy-Life


I går kveld lå Nicklas og jeg og pratet i senga før leggetid, da jeg ble i mitt overtrøtte hjørne. Han gne meg på magen og det skvulpet så mye at jeg var redd han skulle presse vann opp i lungene mine. Man vet jo aldri... Vi gikk fra vann i lungene til prat om fostervann, og før vi visste ordet av det gikk praten over på svangerskap. Jeg kunne meddele at jeg hadde et fiffig temperament når jeg ventet Teo, mens i svangerskapet med Mia var jeg blid som ei lita lerke. Jeg ignorerte helt Nicklas sitt sjokkerte ansikt, mens jeg bablet videre om forskjellene i svangerskapet i forhold til hvilket kjønn man venter. Får han ei sur kjerring neste gang eller et lite speeda lykketroll?


Praten rullet videre fra svangerskap til morgenprat. Hvem er morragretten og ikke? Jeg var kjapt ute med å påpeke at Nicklas hadde vært skikkelig grinete den samme morgenen. Han svarte med å spørre meg hva jeg synes om det og om det påvirket meg på noen som helst måte. Mitt svar var ikke overraskende nok; "Selvsagt påvirket det meg og ungene, derfor er jeg veldig obs på at jeg er hamonisk og blid hver eneste morgen uavhengig av søvnkvaliteten natten i forkant!" Igjen satte han opp et sjokkert ansikt, men det tror jeg er mest fordi han blir så imponert over min evne til å tilpasse meg og gjøre det beste ut av absolutt alle situasjoner.


Vi har det i hvertfall bra sammen. Han og jeg. Jeg får han til å le, og han får meg til å skryte av meg selv. Nå er dagen godt i gang her. Jeg har fått kaffe på senga, livet smiler, våren glimter med sitt fravær og formen er generelt bra. God fredag, folkens :)

Ingen kommentarer: