lørdag 7. mars 2015

Dagens utfordring

Vanligvis på lørdager, mens vaskedama sørger for at kåken blir strøken, pleier vi å besøke familie, venner eller dra ut å spise en god lunsj. I dag har vi derimot fått gjort det vi har utsatt i så alt for mange uker (les: måneder) nå. Det komplette mareritt en lørdag. Vi har vært på IKEA.


wpid-20150307-161848.jpgVi har handlet nytt system til vaskerommet. Det har stått på vår to do-liste i hvertfall fem måneder. Vi har utsatt og utsatt, helt til jeg satt fast i kaoset en dag, med klær over hele meg - det var i hvertfall sånn det føltes.


Nicklas mener at vi har lagt den verste oppgaven bak oss; nemlig shoppingen. Jeg svetter av tanken på Ikea jeg også, men allikevel er jeg overbevist om at vi har det verste foran oss; fikse vaskerommet. Kveldens planer er i boks. Det blir sushidate på vaskerommet, mens vi skrur, rydder og garantert banner. Koselørdag ;)

Ingen kommentarer: