fredag 13. mars 2015

Friday - I love you

wpid-20150313-090706.jpgEndelig er  det Fredag! Vanligvis er jeg en stor fæn av hverdager, men denne uka har vært hektisk. Sykdom, full timeplan, liiite søvn og rett og slett stress. Nå er de fleste i hus i form igjen, det blir forhåpentligvis mer søvn fremover og ikke minst så er foredraget vel overstått og jeg kan senke skuldrene igjen. Godt er det :) Eneste grunnen til at jeg utfordrer meg selv med foredrag i ny og ned er for å utvide comfortsonen min og vokse som person. Jeg ønsker jo så inderlig å være trygg på scenen, dele og inspirere. Øvelse gjør mester har jeg hørt ;)


I går kveld følte jeg meg nesten syk selv, men det var nok bare kroppen som sa fra at behovet for søvn var der i aller høyeste grad. Jeg sovnet som et dråg på sofaen når jeg kom hjem i går kveld, i armkroken til kjæresten min (verdens beste armkrok - den har jeg savnet), og vi våknet ikke før klokken 2 i natt. Da var det bare å krype videre til seng, og begi seg ut på nok en natt med lite søvn. Det var tungt å lukke opp øynene i dag, men Teo kom med kaffe på senga og det sørget for at starten på dagen ikke kunne blitt bedre :)


Nå er gutta ute av hus, Mia begynner å bli trøtt (sur), så jeg tenkte å dra på meg joggeklær og komme meg ut på tur. Hun kan slappe av i vogna, vi begge får frisk luft og jeg får bevegd på meg. Det trengs åpenbart, for fettmålingen her om dagen var overhodet ingenting å skryte av. Megaskuffa! Senere i dag skal jeg ta i mot storfint besøk fra både Skien og Stockholm, gjøre klart for treningscamp og handle inn-og lage mat for hele helgen. Heii hvor det går, vi snakkes :)


 

Ingen kommentarer: