søndag 29. mars 2015

Hjemmepåske

B28C68BF-338E-40ED-8828-7B3E77F7D365Barna og jeg er allerede i gang med påskeferien. For vår del blir det hjemmepåske i år - i år også. Det blir deilig det, selv for rastløse sjeler som meg selv. Vi skal feire minstejenta i hus som straks blir 2 (!) år, og ellers skal vi kose oss så masse vi klarer. Vi krysser fingrene for pent vær og vårstemning, og ikke minst for at barna klarer å være venner i litt mer enn 3 minutter i strekk ;) Til onsdag kan også Nicklas joine ferietilværelsen og det skal bli deilig. Late dager med familien samlet er veldig nødvendig i ny og ned :)


Tilbringe tid med venner som også har hjemmepåske er alltid hyggelig, så vi håper det er noen flere enn oss hjemme i år? I tillegg skal nok Østfoldbadet få et aldri så lite besøk. Det er i hvertfall svært etterlengtet for 6åringen i hus, som er en real badenymfe. Vi har også planer om å besøke et par potensielle bryllupslokaler. Det blir en god påske her hjemme. Vi satser på at kvikk lunsjen inntaes på terrassen i herlig typisk påskevær! :)


Frihet for meg er å slippe og be en arbeidsgiver om ferie - og det er selvsagt noe jeg føler ekstra på i disse ferietider. Jeg kan ta meg ferie akkurat når jeg vil, uten forvarsel. Det kommer ekstra godt med når man har skolebarn merker jeg. Kabalen går alltid opp, og Teo kan forsvinne inn i feriemodus i stedet for å tilbringe dagene på SFO. Det er nok stress i hverdagen ellers, så begge barna trenger også å roe ned og puste ut når muligheten er der. Den friheten kommer som en følge av at jeg har erstattet TV-tid med jobb, som igjen har gitt meg den arbeidshverdagen jeg tidligere bare trodde var en uoppnålig drøm :)


Hva er dine/deres planer for påsken?

Ingen kommentarer: