torsdag 12. mars 2015

Hus, kropp og presentasjon

wpid-20150312-125809.jpgJeg har nettopp kommet hjem etter en lengre gåtur i det nydelige været. Jeg gikk og drømte meg bort mens jeg tittet på hus, og fantaserte om hvordan jeg ønsket å innrede, pusse opp og fornye. Mange gamle hus her i Tomter, men et par av dem har absolutt potensiale. Allikevel holder jeg en knapp på å bygge drømmehuset. Å finne en tomt er derimot lettere sagt enn gjort!


Tidligere i dag tok jeg noen bilder av kroppen min. Haha, høres passe teit ut, men det er så vanskelig å se selv om det er skjedd noen endringer. Jeg merker at jeg har blitt sterkere, men synes det? Da var det greit å sammenligne med før-bildene jeg tok i Januar. Rumpa er nok både litt fastere og høyere opp, håndtakene mindre, men den lille kula nederst på magen klamrer seg fast alt den klarer. Det blir en seig nøtt å kvitte seg med den. Det tror jeg innebærer et kosthold som er så strengt at det ikke er sunt for meg, så jeg får bare fortsette som jeg gjør, og håpe at den blir litt mindre før jeg skal sprade rundt i bikini igjen. Det verste er at jeg har ikke mye fett å ta tak i på magen. Kan det være livmoren som buler ut, tro? Jeg har ikke peiling!


Vel, det jeg egentlig holder på med nå er å forberede meg til i kveld. Jeg har nettopp hatt en gjennomgang av hele presentasjonen, og til tross for litt klabb og babb gikk det bedre enn forventet. Jeg går gjennom noen runder til, og da håper jeg at jeg føler meg såpass trygg at nervene roer seg ned bittelitt. Nervøsiteten har absolutt slått ut på magen. Haha, det er så standard meg. Jeg er fortsatt som et lite barn der. Er jeg nervøs, får jeg umiddelbart magevondt!


Nei, nå får jeg reise meg opp, late som at sofaen er full av nakne mennesker og gjennomføre stand-up showet mitt. Vi sees plutselig. Kanskje allerede i kveld? Drammen, Tollboden, klokken 19 :)


 

Ingen kommentarer: