mandag 16. mars 2015

Jeg avsluttet uka med positiv energi

Jeg er tilbake etter en fantastisk helg. Jeg har fundert litt på hvordan jeg skal formulere meg i dette innlegget, for å få dere til å forstå hvor bra denne helgen faktisk var, men jeg står litt fast. Jeg kan i hvertfall med hånden på hjertet si at det var en perfekt avslutning på en hektisk uke, til tross for at jeg før helgen følte meg utslitt og mest klar for en rolig helg med få planer. Positiv energi og ny motivasjon er på plass nå, og jeg er så glad for det!


11026035_10152661571792327_7753711271980019929_nNick Søderblom er en av verdens første personlig trenere. Han startet opp i Hollywood, og har trent mange store stjerner. Nå hadde jeg altså invitert han hit, slik at han kunne trene noen andre stjerner - nemlig meg og mine aller herligste kollegaer og venner ;) Motivasjonsweekend til det fulle, som nesten ikke kan beskrives med ord. Foruten om to økter på lørdag og tre økter på søndag, har vi fått lære masse fra denne mannen. Om hvordan kroppen faktisk fungerer i ulike aldre, hva den trenger og når den trenger det. Vi har lært masse om fettforbrenning, styrketrening og ikke minst hvor lett man faktisk kan gjøre det. Det enkle er ofte det beste!


Foruten om trening og kosthold har han lagt vekt på hva livet virkelig handler om. Å leve. Nyte. Se. Føle. Oppleve. Se verden. Omringe seg med de menneskene man er glad i, som gjør deg godt. Man skal tørre å vise følelser. Man skal ikke bry seg om hva andre måtte mene om en. Man skal være seg selv. Man skal være stolt av seg selv. Og man skal gjøre det beste ut av det ene livet man har. Derfor har Nick alltid vært opptatt av trening og kosthold. Han lever ikke for å trene, men han trener for å leve. Det handler jo ikke om å leve for alltid, men å være frisk så lenge man lever :) Han har virkelig opplevd mye, og det å få et innblikk i hans verden inspirerer i hvertfall meg veldig til å leve mitt liv til det fulle. Jeg er allerede godt i gang :)


En annen ting som var helt fantastisk med helgen, var fellesskapet. Vi jobber selvstendig, men allikevel i team. Nå fikk vi virkelig bygget oppunder teamfølelsen. Vi ble godt kjent i løpet av helgen, og jeg tror vi alle sammen vil ha et spesielt bånd fremover. Jeg vet ikke hvordan jeg kan forklare det på en annen måte, men jeg har en god følelse i kroppen nå. Vi opplevde mye bra i helgen, vi lærte masse nytt, vi utfordret oss selv, vi åpnet opp for følelser og vi ble kjent på en helt ny måte. I tillegg ble vi alle sammen vanvittig støle. Jeg har litt problemer med å gå i dag faktisk ;)


Tusen takk til alle som deltok og sørget for at helgen ble så fin, og en ekstra stor takk til Nick for en superbra helg :)

Ingen kommentarer: