torsdag 19. mars 2015

Jeg vil spole tiden fram

Jeg vil så gjerne spole tiden fram til vår dag. Den dagen kjærligheten vår skal feires og vi skal bli mann og kone. Ventetiden oppleves lang, men vi har et par ting på bucket listen vår som må krysses av før den store dagen, så enn så lenge må vi smøre oss med tålmodighet ;)


maggiesotteroVi har allikevel begynte å kontakte lokaler og har planer om å booke dagen snart. Vi må være tidlig ute hvis vi skal få feire dagen der vi ønsker. Det er ikke mange helger å ta av hvis man ønsker et sommerbryllup - noe vi gjør. Vi har tatt en helomvendig når det kommer til lokale, men bra blir det. Helt perfekt faktisk. Jeg tillater meg også å titte litt på brudekjoler og annen inspirasjon. Vi vet så godt hvordan vi ønsker å ha det, så jeg føler at bitene vil falle raskt på plass så fort planleggingen virkelig begynner.  Jeg tror vi har en magisk tid i vente sånnsett. Jeg har hørt rykter om at planleggingsfasen er veeldig spesiell :)


Nå skal jeg komme meg i seng. Nicklas venter. Jeg er mye alene med barna denne uka. Jeg hadde en hektisk uke forrige uke, og Nicklas har en hektisk uke nå. Sånn er det, og det er helt greit. Da blir det ekstra godt til fredagen, når vi får hele kvelden sammen. Det lukter sen middag og kos :) God natt, kjære dere!

2 kommentarer:

Jelen sa...

Så koselig :) nyt planleggingsfasen ❤️

monicajensen sa...

Ja, den skal nytes <3 :)