mandag 9. mars 2015

Klyp meg i fettet

Dagens antrekk er som i hverdager flest; treningsklær. Straks skal jeg hoppe i dusjen og få av meg de svette klærne. En varm og god dusj blir midt i blinken nå :)


wpid-20150309-170044Jeg var så klar for dagens økt med PT. Jeg ankom Avancia Askim (der skjer det mye nytt fremover - jeg tror det blir knallbra) og noe av det første jeg sa til Robin (PT), var; "Når vi er ferdige i dag vil jeg helst ha problemer med å gå!" Jeg var klar for en real beinøkt - og det ble det så absolutt, men når man pusher seg så trenger kroppen nok næring i forkant. Jeg hadde spist veldig lite i dag, og brått ble jeg fryktelig svimmel. Det gikk faktisk helt rundt for meg. Aldri opplevd det før! Igjen fikk jeg en påminnelse om at jeg trenger mer mat og mer næring. Vi jenter har en tendens til å spise for lite mat, og jeg er intet unntak. Det igjen påvirker forbrenningen og ikke minst evnen til å yte på trening. Jeg slo mine tidligere grenser, men kunne gitt så mye mye mer hvis jeg hadde fått i meg mer næring i forkant av økten. Note to self; spis mer mat, på riktig tid av døgnet!


Ellers var det på tide å måle fettprosenten igjen. Det var nok å klype i denne gangen også.. Nå husker ikke jeg tallene fra sist, men i hvertfall på magen var det god forbedring. Der vi ser den største endringen er nok allikevel på armene. De begynner å bli markerte. Hurra for det. Markerte armer synes jeg er kjempefint, også på jenter! Nå er jeg spent på hva tallene viser. Jeg skulle få en tilbakemelding i løpet av morgendagen. Jeg er ikke sikker på om fettprosenten har gått noe særlig ned, men jeg vet at muskelprosenten har økt. Noe annet skulle bare mangle. Jeg har jo gjort store endringer på både treningsfronten og kostholdet de siste månedene. Tålmodighet er nøkkelen :)


Resten av ettermiddagen skal nytes med familien, før det er webinartid litt senere i dag. Teo er endelig hjemme igjen, etter en helg hos pappaen sin, og det er så godt å ha samlet troppene. Han har i skrivende stund migrene, og det er også på grunn av hans hyppige hodepine at han skal ta MR i morgen. Både han og jeg er spente på morgendagen, men tvi tvi - det går så bra :)


Vi sees plutselig. Både her, på instagram (@monicajensenno) og på snap (monix87). Lag deg en fin kveld!

Ingen kommentarer: