tirsdag 17. mars 2015

Lat i går, glad i dag

wpid-20141125-103333.jpgGod morgen! I går var jeg så lat som jeg aldri før har vært. Jeg var så lat at det var så vidt jeg klarte å ta på meg klærne. Jeg sto naken på badet og tittet tafatt ut i lufta, med en turban på hodet, i over ett kvarter før jeg dro på meg den slappe joggebuksa. Da er du lat da, haha! Man skulle tro at det var deilig i ny og ned, men det førte bare til trøtte øyer og hodepine. Jeg har ikke godt av å slappe av for mye. I dag er det derimot andre boller.. Heldigvis :)


En morgentur med min kjære venninne, kollega og nabo er oppe til vurdering, før vi litt senere skal lunsje og jobbe hjemme hos meg. Jeg har invitert 8 fine jenter på lunsj/teamtreff, og det skal bli så kos. Sånne dager kan jo virkelig ikke kalles jobb :)


Ellers har jeg lovet å hente barna tidligere i dag. Det ble en lang dag på dem begge i går, noe de ikke er vant til, så det var to trøtte og grinete unger som kom hjem. Det var først etter middag smilet var på plass igjen, og da nærmet det seg jo leggetid med store skritt. Gud, jeg er så glad for at hver dag ikke er sånn. Ettermiddagen i dag skal være uten stress, og med masse kos. Forøvrig er resten av uka holdt av til det samme. Jeg har svært lite på timeplanen denne uka, som en belønning etter forrige ukes mye action, og det passer meg helt utmerket. Da får jeg tid til å drømme om cowboyferie med venninner/kollegaer til USA (ref; instagram @monicajensenno), kjærestetur til Singapore i April (hva skal med i kofferten? Hvertfall ikke noe praktisk!) og ikke minst hva slags aktiviteter vi kan finne på i Mexico med barna i September (bade med delfiner er et must, både Teo og jeg gleder oss som to små barn på julaften). Opplevelser - hva er vel livet uten dem :) Ikke minst skal barna være førstepri. Jeg har lyst til å finne på noe gøy med dem!


Dette blir en bra dag. Jeg føler det på meg! Lag dere en fin dag også. Smil - det er Tirsdag :)

Ingen kommentarer: