onsdag 11. mars 2015

Mellom slaga...

wpid-20150311-143723.jpgJeg titter en kjapp tur innom mellom slaga. Om ikke denne uken var hektisk nok som den var, så har Mia blitt syk. Stakkars lille Mimsen vår har fått streptokokker og er helt slått ut. Jeg følte det på meg for noen dager siden, at en ny runde med sykdom var like rundt hjørnet. Rutiner begynte å falle på plass igjen etter forrige runde og overskuddet var hentet inn igjen - så nå måtte jo sykdom slå oss over ende snart igjen. Jeg hadde rett, og nå forbanner jeg at jeg tenkte på familien mer sykdom, for det er nesten sånn det føles. Hvorfor ta sorger på forskudd?! Mia er syk, drar det med seg hjem og smitter resten av hurven. Nei, bank i bordet, Teo og jeg er foreløpig oppe og nikker vi. Nicklas derimot, er ikke i form. Jeg pøser innpå tilskudd og tar mine forhåndsregler, for dette er ikke tiden å bli syk på. Til helgen har jeg arrangert treningshelg, og det er ikke akkurat gratis for meg, så jeg vil jo selvsagt ikke gå glipp av det. Tvi tvi :)


Ellers fikk jeg rømt fra "sykehuset" for et par timer i dag. Trene og fylle på energilagrene. Det var godt. Dagen i går ble lang, veeldig lang, og med lite søvn både natten i forkant og natt til i dag, er det ikke energi jeg har mest av. Da hjelper det å trene. Nå er jeg rustet for resten av dagen. Den skal forsåvidt gå med til å øve til morgendagens foredrag, som jeg overhodet ikke er forberedt til. Tiden strekker ikke til - og akkurat nå er det foredraget bare én stor byrde. Men pytt sann, jeg kommer nok i mål og forhåpentligvis leverer jeg også. Heldigvis ikke ofte jeg er i "ilden" på denne måten, og som regel er det valgfritt de gangene jeg er det, så jeg får bare ha tunga rett i munn, jobbe mellom slaga og gjøre så godt jeg kan. I morgen kveld kan jeg puste ut, og da er jeg sikkert ett hode høyere :)


Jeg titter innom senere, for jeg har flere ting jeg vil vise, dele og skrive. Midt under sykdom, familie, trening og jobb blir blogg litt nedprioritert, men følg meg gjerne på snapchat (monix87) eller instagram (@monicajensenno). Det er så kjapt og lettvint å dele glimt fra hverdagen der :)


Lag dere en fortsatt fin Onsdag. Det er så nydelig vær i dag, helt fantastisk. Umulig og ikke smile!

2 kommentarer:

Maria Eriksen sa...

Forholdsregler ;)

monicajensen sa...

;)