onsdag 4. mars 2015

Oh, the sun!

Nå gjør jeg det som er så typisk nordmenn...- jeg prater om været!! Men herregud, for et nydelig vær det er ute. De solstrålene var sårt etterlengtet på min ekstremt vinterbleke hud. Jeg har gått en lang tur i sola i dag. Powerwalk med musikk på ørene. Hver gang soltrålene traff ansiktet, som var relativt ofte, lukket jeg øynene og bare nøt livet. Helt fantastisk! Nå ser jeg ekstra fram til vår, sommer og sol. Jeg er glad i jula, men jeg er ikke et vintermenneske ;)


wpid-20150304-161951.jpgBarna ble hentet litt tidligere i dag, og så gikk vi en tur i sola også. Teo var overlykkelig over at han fikk lov å ta med sparkesykkelen sin ut. Jeg husker selv det fra da jeg var liten, hvor god stemning det var å kunne ta med sykler og lignende ut etter en lang vinter. Lykke!


Ellers er ettermiddagen vår rolig. Nicklas jobber i dag, og to slitne barn lader opp til kvelden ;) Mia ligger rett ut ved siden av meg i sofaen og Teo slapper av på rommet sitt. Plutselig er alenetid digg. Gå på rommet, lukke døren og få fred og ro fra lillesøsteren sin. Det tyder på at han begynner å bli stor. Litt uvant er det faktisk, for jeg er jo vant til å ha han hengende i beina mine.. Ting snur! Om en liten halvtime kommer mormor og tante Isabelle på besøk. De har med middag. Hverdagsluksus!!


Jeg titter innom senere i kveld, hvis tiden strekker til. Klokken 21 er det tid for online forretningspresentasjon :) Vi sees!


 

2 kommentarer:

Veronique sa...

Hvor går du tur? Er det på Tomter?

monicajensen sa...

Ja, Tomter :) En runde på ca 7km :)