søndag 22. mars 2015

Orden i hjemmet - orden i hodet

Hei, kjære dere!


Jeg har vært en skikkelig elendig blogger de siste dagene, men det er godt i ny og ned å være litt "off". Jeg føler allikevel at jeg har vært mer enn aktiv nok på snapchat, så hvis du er skikkelig nysgjerrig på hva jeg bedriver dagene med må du gjerne følge meg der; monix87 ;)


Vi har hatt en veldig effektiv helg, og nå føler jeg en så stor lettelse. Orden i hjemmet gir orden i huet - eller noe ;) Før helgen leide vi en stor container. Med en gang vi så den lurte vi på om vi hadde tatt oss litt vann over hodet. Såå mye dritt kunne vi umulig ha?! Vi bestemte oss for å sette av lørdagen til å rydde, kaste og sortere - og værgudene var med oss. For et vær! Vi trillet turer i sola, satte fram campingstoler og jobben gikk som en lek i det fine været.


11039571_10155499038615438_1975725342_nEtter kun få timer hadde vi fylt opp hele containeren. Makan! Vi fikk ryddet garasjen tom for dritt, og der var det myyye ræl som jeg hadde spart på opp gjennom årene for å si det sånn. Vi fikk kastet ubrukelige babyting og gamle babystoler som for lengst har gått ut på dato. Så godt å få det vekk! I tillegg fikk vi ryddet inne i leiligheten og kvittet oss med det vi lenge har sett på og irritert oss over. Nå har vi orden i heimen, og det er alltid godt! Mens vi holdt på ute, ble leiligheten vasket innvendig, og når ettermiddagen kom kunne vi lene oss godt tilbake i sofaen og bare nyte lørdagskvelden :) Deilig!


Nå skal jeg straks ha hjemmetrening, med gående utfall og strikk. Egentlig skulle jeg en tur på Avancia, men jeg snudde i døra når jeg så været. Har dere sett noe så deprimerende?! Jeg var klar for sol, vår og fuglesang jeg nå. Ikke dette elendige møkkaværet som dukket opp over natten. Så treningen foregår hjemme i dag, før vi litt senere i dag skal videre i barnedåp til et bittelite familiemedlem. Stas!


Nå får jeg kaste meg rundt. Mia står klar med strikken. Om treningsøkten blir like effektiv på hjemmefronten spørs vel, men jeg skal i hvertfall gi det et forsøk. Vanligvis tror barna at jeg leker, så før jeg vet ordet av det har jeg to unger som klatrer på meg og ler hysterisk - men det er jo halve sjarmen med hjemmetrening ;) Lag dere en deilig Søndag, ignorerer været, drikk kakao og beveg på stumpen. Det føles jo så godt! :)

Ingen kommentarer: