tirsdag 3. mars 2015

Restitusjon

I dag har jeg hatt en usedvanlig rolig dag så langt. Jeg blir egentlig ganske rastløs av sånne rolige dager, men en sjelden gang er det bare godt. Restitusjon kaller jeg det. Jeg har tilbrakt store deler av dagen i senga, og det har vært innmari godt. Nå føler jeg meg oppladet etter en helg med lite søvn. Nicklas og jeg har nemlig fått en dårlig (?) vane i helgene. Vi står opp samtidig, i 7-tiden, når barna våkner. Altså.. En ting er at han står opp, men jeg?! Nå må jeg jo innrømme at disse morgenene er jo ganske hyggelige da, spesielt for barna som trives best med at vi begge er i tjeneste for dem 24/7 :) Men siden jeg er tidenes B-menneske og trenger mye søvn, innebærer det at jeg ikke får hentet meg inn 100% i helgene slik jeg tidligere har gjort. Når man da tilbringer lørdagskvelden med to vinhøner som holder skravla i gang til over 02, blir det litt lite søvn for meg. Jeg kan derfor skrive under på at dagen i dag gjorde godt. Jeg har sovet og jobbet om hverandre (ikke samtidig). Nå er jeg oppladet :)


wpid-20150303-124940.jpg


I skrivende stund sitter jeg på kjøkkenet og spiser lunsj. Nå begynner morroa. Husarbeidet skal gjøres og så må jeg kaste meg i dusjen og fikse meg i en fei, for om en times tid plukker Solveig meg opp, så skal vi farte videre til ledermøte med påfølgende teamtrening. Tenk, for 15 minutter siden vurderte jeg en 7km lang powerwalk og tenkte at det ville jeg rekke før jeg måtte dra. Realisten i meg slo til. Dessuten har jeg satt av tid i kalenderen min til powerwalk de tre påfølgende dagene :)


wpid-20150303-125701.jpgJeg får kjappe meg. Vi sees plutselig. Instagram er jeg nok aktiv på i løpet av kvelden @monicajensenno. Ha en strålende tirsdagsettermiddag. Endeliiig er våren her! :)

1 kommentar:

En familie En inntekt sa...

Så herlig å ha en dag med restitusjon! Det trenger alle i ny og ne :)
Hilsen En familie - En inntekt