søndag 8. mars 2015

Stress = psykisk

wpid-20141028-083115.jpg


Denne Søndagen skal nytes. Ikke noe stress. Bare kos og late timer. Deilig, eller hva? :) Den kommende uken er så full og hektisk at jeg faktisk får ørsmå pusteproblemer når jeg tenker på den. Jeg gjør alt jeg kan for at stress ikke skal være en del av min hverdag, men akkurat de neste dagene failer jeg litt. Jeg kvinner meg derfor opp. Jeg kvinner meg opp til å kaste meg på "rotteløpet" som jeg ellers har tatt avstand fra - takk og lov for det. Nå skal det sies at stress ikke er synonymt med å ha mye å gjøre. Stress er mer psykisk for meg - til tross for at uka blir hektisk. Det kan jeg ikke legge skjul på.


Mandag;


Forundersøkelse på Fredrikstad sykehus med Teo, PT-time, levere regnskap, øve til foredrag, holde webinar for en kollega og hennes team.


Tirsdag:


MR-undersøkelse på Fredrikstad sykehus med Teo. Han skal i narkose. Jeg får vondt i mammahjertet av å tenke på det. Nicklas har bursdag. Vi skal feire på ettermiddagen. Kake må bakes. Gleder meg til å gi han gaven fra meg og barna :)


Onsdag:


Møte en venninne som ønsker å se litt nærmere på hvilke muligheter Forever kan tilby hun. Øve til foredrag. Trene. Er alene med barna hele ettermiddagen og kvelden. Ettermiddagen vår skal i hvertfall ikke bære preg av noe stress :)


Torsdag:


Trene. Øve til foredrag hele dagen, før jeg tidlig ettermiddag setter meg i bilen og kjører mot Drammen. Forretningspresentasjon skal holdes. Jeg er vant til å ta sånne ting online, så å gjøre det live og foran mennesker er nytt for meg - og ikke minst flere mil utenfor min comfortsone. To timer varer det. Alt skal planlegges og gjøres i stand. Jeg har ansvaret. Dette er STRESS for meg. Jeg blir uvel når jeg tenker på det. Når kvelden er over puster jeg lettet ut! PS: Alle er velkomne. Ta kontakt for tid og sted.


Fredag:


Bake kake til selskap. Dra til Kroer for å gjøre i stand til bootcamp. Handle inn alt som trengs til helgen. Hente Tina på stasjonen i Ski. Hun skal sove hos oss i helgen. Jobb og mine ukentlige arbeidsoppgaver kommer selvsagt ved siden av. Kanskje jeg også skal ta i mot Nick og gå gjennom helgens aktiviteter og planer? Jeg får høre hva han tenker.


Lørdag:


Bootcamp/treningscamp hele dagen med Hollywood-PT, Nick Søderblom (vil du være med?) Jeg arrangerer.


Søndag:


Bootcamp/treningscamp hele dagen.


Ikke alle dager er like fullspekket med aktiviter som dere ser, men stresset som følger med torsdagens foredrag sørger for at jeg er helt på felgen, og da er det vanskelig å holde hodet over vann når andre nødvendige ting skal falle på plass, gjennomføres og forberedes også. Ikke er jeg spesielt høy i hatten før undersøkelsen til Teo heller. Jeg gleder meg til neste uke jeg ;)


Nå skal jeg komme meg opp av senga, dra på meg morgenkåpen, tasse inn på kjøkkenet, sluke en kopp med svart kaffe, spise verdens beste omelett og ellers bare late meg. Late meg sammen med Miamor. Teo er hos pappaen sin i helgen og Nicklas reiser til Elverum. Det blir derfor jentedag, og det er jo alltid kos, selvom vi savner fælt han morsomme, omsorgsfulle, smarte og brått veldig modne 6åringen vår. Det er tomt her uten han. Det synes både små og store.


Lag dere en fin og avslappende Søndag :)

Ingen kommentarer: