onsdag 11. mars 2015

That feeling... vår

Mens jeg sitter her og prokrastinerer, tenkte jeg at jeg kunne vise fram noe som toppet vårfølelsen min helt. Okey, hvem prøver jeg å lure - jeg har kastet dem ut på alle sosiale medier som finnes. De nye skoene mine! Jeg tror jeg er under en Reebok-crush om dagen, for plutselig eier jeg flere Reeboksko-og klær enn noengang i historien. Vel, de er hvite, de er behagelige og de skrek etter meg når jeg trykket på "gå til kassen" inne på Zalando her om dagen. Jepp, jeg er en av dem som foretrekker nettshopping :)


wpid-20150311-193255.jpgJeg satte skoene mine pent opp for å ta bilde av dem, som den typiske bloggeren jeg er. Noen få sekunder senere hadde Live mottatt bilde av skoene på snap. 2 minutter senere fikk jeg et ganske likt bilde i retur, av de samme skoene. "Du har god smak!", var kommentaren hennes. Haha, bestfriends med like sko. Det er i såfall ikke første gang. Følte meg i et lite sekund som 22 år og alenemamma igjen. Da var Live og jeg helt like :)


Nå skal jeg begynne på det jeg skulle startet på for flere timer siden.. Dette foredraget. Barna sover (vær så snill, kjære Gud i himmelen, ikke si at jeg jinxa det nå), så jeg skåler med argi+ og motiverer meg til å starte opp. Som jeg sier til Teo når han skal gjøre lekser; "jo fortere du gjør leksene dine ordentlig, jo fortere kan du gjøre andre ting". Nå prøver jeg å si det til meg selv, men "andre ting" er i dette tilfellet ikke en sykkeltur rundt i nabolaget, fest med kompiser eller seriemaraton. Det er klesvask... Alternativt å legge seg. Altså.. Hurra? Egentlig har jeg aller mest lyst til å krype ned i sofakroken, i verdens beste armkrok (som jeg i skrivende stund ikke kan huske sist jeg satt i - hva skjer med verden?!), med en stor tallerken toppet med brownies og se på serier. Det er toppen av lykke, det. Snart kjæresten min, snart er det vår tid sammen. Sånn fra mandag av... :)

Ingen kommentarer: