lørdag 7. mars 2015

The weekend is on

Nå har vi nettopp kommet hjem fra kveldens bursdagsfeiring på Støtvig hotell på Larkollen. Et nydelig sted. Faktisk ett av stedene vi har vurdert å ha bryllupsfesten (tror dog vi har bestemt oss for et mer romantisk sted). Nicklas og søsteren var kveldens jubilanter. 5 retter, god stemning og masse latter :)


wpid-20150307-011752.jpgKveldens antrekk var behagelig. Jumpsuit fra Nelly. Når man skal spise så mye mat som vi gjorde i kveld, er det godt å kunne slippe ut magen uten at det synes ;) Jeg lover dere, jeg var mett etter rett nummer 2.. Nå har jeg fylt på nok mat for hele helgen føles det ut som, haha!


Resten av helgen skal forhåpentligvis gå med til å få orden på vaskerommet og klesrommet. Jeg blir i dårlig humør hver gang jeg sloss om plassen på vaskerommet, og hver eneste dag når jeg lukker opp døren til klesrommet og ser et fullstendig kaos. Vi har så mye dritt! Nå skal det kastes!


Gjesp.. Først og fremst skal jeg sove. Mia kan stå opp seks, eller så kan hun finne på å sove til 10. Det er umulig å vite. Kjæresten drakk (nok) vin i kveld, så det er nok jeg som må opp. Det betyr at jeg i verste fall er tre timer på overtid ;) Vi snakkes! Drøm søtt xx

1 kommentar:

Maria sa...

ÅH,hvor har du kjøpt jumpsuite du har på deg? Var knallfin :)) Vil ha sånn!!!