tirsdag 31. mars 2015

Vi lader

Barna og jeg har hatt en veeldig rolig og avslappet dag, og det virker som både store og små trengte det. Vi har tilbrakt mye av dagen på kjøkkenet. Brukt god tid på alle måltider, hørt på musikk, bakt boller og kanelsnurrer, spist nystekte boller med brunost (mmm, det er jo såå godt!) og skravlet :) Vi har også tatt med sykler, sparkesykler og fotballer ut i gata og lekt. Å bli dratt rundt på trehjulssykkelen var stor stas for lillemor. Det ene øyeblikket jeg snudde meg bort, satte hun utfor en bitteliten bakke vi har utenfor her. Smilet gikk rundt, men det tror jeg bare er fordi hun ikke aner konsekvensene av handlingene sine enda. Hun ble reddet i siste liten før det gikk gæærnt ;)


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSånn ellers om dagen er formen min litt på halv tolv. Noe har skjedd med ryggen min, og jeg blir smertelig minnet på hvordan hverdagen var før. Å løfte, dytte på sykkel, bøye meg og generelt leke er ikke den enkleste sak i verden når man føler seg stiv som en stokk og kjenner den forferdelige brennende følelsen fra øvre del av ryggen og helt ned i det ene benet. Bekkenet mitt krangler også. Jeg krysser alle fingre på at det snart gir seg, og at det bare er muskulært. Jeg tror det er på tide å bestille en ny behandlingstime. Det har jeg ikke savnet for å si det sånn ;) Det gjør heldigvis ikke vondt når jeg trener, så en powerwalk/løpetur i kveld var bare deilig. Under de tre kvarterene slapp smertene nesten helt, og det var befriende skal jeg si dere. Tenk - før drømte jeg om å oppleve bare én dag uten smerter. Hvordan ville det føles tro? Nå er jeg så heldig at jeg vet hvordan det er, men så fort smertene er tilbake kommer også angsten krypende. Jeg er blitt så redd for å ha det vondt!


Uansett, nå er det på tide å logge av for i kveld :) Nicklas og jeg skal ha Suits-date før det er natta. Ny dag i morgen, med nye planer. Litt kvalitetstid med tante Bella på dagtid står i hvertfall på planen. Så kan det være tante Benny og Farmor kommer på ettermiddagen. Vi er heldige, som har så mye familie rundt oss :)


God natt fra denne kanten. Drøm søtt!

Ingen kommentarer: