lørdag 25. april 2015

Chairmans bonus - den følelsen

Chairmans bonus er den 13. månedsutbetalingen til oss forhandlere. En ekstra pengesum vi får utbetalt så fort vi kommer hjem fra Singapore. I år delte Forever Living ut en stor % av overskuddet sitt. Over 24 millioner $. Det sier vel litt om selskapet, og ikke minst hvor stødig og trygt det er. Gjør man jobben, får man virkelig mye i retur. Jeg er utrolig takknemlig for alle opplevelser og goder vi får gjennom Forever Living. Dagene i Singapore har vært innholdsrike og spennende, og jeg gleder meg til å dele dem med dere når jeg har kommet tilbake på norsk jord, men først tenkte jeg å skrive litt om min opplevelse i forhold til Chairmans Bonus. Det var nemlig ikke en vanlig dag i Monica sitt liv ;)


Vi sto opp tidlig Torsdag morgen. Sommerfuglene hadde vokst seg store som ørner, så frokosten skippet jeg denne morgenen. Jeg var spent, men jeg gruet meg overhodet ikke. For en opplevelse vi hadde å se fram i mot. Få anerkjennelse og en ekstrabonus for jobben jeg har gjort det siste året. Hard work pays off - med valuta. Endelig var dagen her, og jeg var så innmari spent. Spent på hvordan det ville oppleves, spent på hvordan dagen ville bli, spent på bonussummen og spent på møtet med Rex, eieren og grunnleggeren av Forever Living products. Jeg gledet meg vilt rett og slett!


wpid-20150425-231714.jpgNå har det seg sånn at sjekkene øker gradvis. Det vil altså si at det lønner seg å være sistemann ut som får sjekken. Vi var i siste gruppe denne dagen. For første gang i mitt liv var det mer enn ok å vente, haha. For det gjorde vi, vi ventet og ventet. Da vi hadde stått og trippet i et par timer fikk vi beskjed om at vi måtte vente enda 20 minutter til. Nicklas og jeg klarte ikke stort annet enn å smile da. Det var jo nesten ingen mennesker igjen bak scenen. Omsider ropte de opp vårt nummer. Vi fikk sjekken plassert i hendene. Summen var fortsatt dekket til. Gradvis rykket vi fremover i køen. På en skjerm fikk vi se hva som foregikk på scenen. Sjekkene ble gradvis høyere, så nå begynte vi å forstå at vi ville få en del mer enn hva vi hadde trodd og forventet i forkant. Nicklas var like rolig som skjæra på tunet, mens jeg begynte å kjenne på følelsene. Hvor mye jeg hadde jobbet og utviklet meg for å være der og for en fantastisk reise det hadde vært. Ikke minst hvor mye dette faktisk betydde for meg. Tårene presset på. En følelse i meg som jeg ikke kan sette ord på veltet rundt i kroppen min. Vi gikk opp trappene bak scenen. Det var to foran oss i køen. Vi så alle de tusenvis med menneskene i salen. Nå var det vår tur. Nicklas lo nervøst. Brått ble han ganske skjelven også. Arket som dekket summen ble revet bort, og vi begge så på hverandre med store øyne. Var det virkelig sant?! Min aller første chairmans bonussjekk var på over 100 000 norske kroner med dagens valuta. Jeg følte meg nesten som en tilskuer til mitt eget liv. Nå fikk jo jeg oppleve det alle tror er for godt til å være sant - og jeg fikk oppleve det med mannen i mitt liv ved min side.


Vi gikk ut på scenen. Smilet mitt gikk nesten rundt, og det så jeg at det gjorde oss samtlige av mine kollegaer i salen også. Jeg fikk gitt Rex Maughan en god klem og hvisket takk inn i øret hans. En spesiell opplevelse. Da vi gikk ned fra scenen løp Torun mot meg og ga meg en gigantisk klem. Da kom tårene. Jeg var så ufattelig stolt og lykkelig. Stolt over meg selv og mine fantastiske kollegaer som også kvalifiserte seg til Chairmans bonus for aller første gang. Eva/Divamamma etter kun 10 måneder som forever business owner. Utrolig bra jobbet! Og lykkelig over at jeg har funnet Forever Living. Et selskap jeg er uendelig stolt av å være en del av!


11150505_10155639277510438_7439750298774562786_nEtterpå feiret vi. Vi drakk sprudlevann og spiste deilig lunsj. Vi tre jentene fikk hver vår diamantring av Torun og Per. Jeg fikk en nydelig ring som betyr "fortune". Tårene rant enda litt mer da, spesielt når jeg leste kortet. Jeg fikk også en kjempefin kjole av Berit. Den gleder jeg meg masse til å ta i bruk. Feiringen dro utover i de sene timer, med påfølgende bading i bassenget i 57. etasje, middag ute med mine herlige kollegaer og latter til sent på natt. Rett og slett en fantastisk dag på flere måter enn én!


Dette er siste natten i Singapore. I morgen kveld går turen hjemover. Det skal bli såå godt å komme hjem til barna. Vi har storkost oss på tur, og det har vært ufattelig deilig med ordentlig kjærestetid, men dere vet hva dem sier; borte bra, men hjemme best - spesielt når to vakre skatter venter på oss. Før avreise skal late timer tilbringes ved bassengkanten og så skal vi på Raffles for Singapore sling og pepper/chillicrab. En fin sistedag med andre ord!


Neste års tur går til Sør-Afrika, men først venter Mexico på oss i September. Da tar vi med barna, og store og små gleder seg stort. Teo og jeg har allerede lagt planer om å bade med delfiner :)

Ingen kommentarer: