torsdag 16. april 2015

Dag 5

Vi er på vår femte dag med sykdom. Heldigvis har det roet seg ned betraktelig, men hun er fortsatt langt i fra seg selv. Veldig slapp og sliten, for å nevne noe. Jeg får vondt i mammahjertet mitt. Ikke minst blir jeg bekymret. Omgangssyken går visstnok ikke i barnehagen nå. Hva kan være årsaken til all denne oppkasten? Råd, tips og erfaringer taes i mot med stor takk. Som nevnt så har vi blitt henvist videre til barnelege, så jeg håper vi får noen svar på ting, og at mine bekymringer hvertfall kan roe seg. Lille nutta til Mamma sin!


SAMSUNG CSCJeg hadde jo en del ting på to do-listen før avreise Singapore, men når barna er syke blir alt annet bortprioritert. Jeg prøver og ikke la meg stresse av det, men heller roe ned og nyte disse dagene med Mia - til tross for sykdom. I dag sov vi lenge. Ja, vi ligger faktisk i senga fortsatt. Jeg våknet av at den lille fine jenta mi strøk meg på armen, kinnet og pannen. Lenge. Hun er så nydelig!


Det som derimot viker når lillemor er spysyk, er kvalitetstid med storebroren, som jeg også kommer til å savne ihjel når vi er borte. Jeg håper derfor at vi kan finne på noe sammen i helgen. En kinotur og bowling for eksempel. Bedre mor/sønn-date enn det finnes ikke :)


Nå skal jeg ta meg en rask dusj og hoppe ned i joggedressen. Sola står høyt på himmelen og vi må få oss litt frisk luft, så en tur i vårværet står absolutt på planen. Ellers er det ikke stort med planer vi har. Jeg har et møte i kveld, men fram til da skal vi bare ta livet med ro og kose oss - så langt det lar seg gjøre når spysyken står på.


Lag dere en deilig Torsdag <3

3 kommentarer:

Veronica sa...

Så vondt når de små er syke:-(

Kjekt og lurt du har fått henvisning til barnelege!Men tror ikke du skal være bekymret i forhold til at det ikke går i bhg. Smitte oppstår på mange steder(f.eks handlevogner,dørhåndtak,dråpe/luftsmitte fra andre i butikken etc)så er ikke gitt at det alltid kommer fra bhg.
Det har gått utrolig mye omgangssyke i vinter!sånn generelt! Personlig har vi fått det i hus hele 4 ganger bare i vinter...blæ! Startet med skolejenta vår hver gang,men har smittet på resten av gjengen hver gang. Siste to gangene har minstejenta på 2,5 kastet opp 4-5 dager. Da føler man seg ikke mye pigg!

Så om ikke annet,kan jeg trøste deg med at det har vært en heftig omgangssyke-vinter for flere av oss:-) riktig god bedring til Mia og håper/satser på det "bare" er omgangssyke.

PS!er en grunn til at det kalles omgangssyke!det er vanskelig å vaske seg ut av det,er hyper smittsomt og går stort sett på omgang om man har fått det i hus:-)

monicajensen sa...

Ja, jeg håper selvsagt at det "bare" er omgangssyken, men med tanke på hvor smittsomt det er er det jo pussig at vi andre ikke har blitt smittet. Mia har kastet opp på meg hver gang, uten at jeg har blitt syk. Jeg tar riktig nok probiotic og andre tilskudd daglig som beskytter immunforsvaret, men allikevel... Nå har det vart i fem dager, og hun er verre i dag enn hva hun var i går og i forigårs. Det også stresser meg litt.

Tusen takk for kommentar. Utrolig nok er det en liten "trøst" å høre at flere har slitt med mye oppkast i vinter <3

Veronica sa...

Da skjønner jeg du vil sjekke det ut! La oss håpe hun bygger opp immunforsvaret! Uansett lurt å sjekke ut,det hadde jeg gjort også om ikke resten av oss ble syke:-/

Lykke til!!