onsdag 1. april 2015

En kveld i påsken

wpid-20150401-200913.jpgNå sitter jeg på flisgulvet utenfor rommet til Teo. Mia var helt hysterisk når hun skulle bli lagt i kveld. Det er ikke ofte både Nicklas og jeg føler at vi failer. Da steppet verdens beste storebror opp, og lurte på om Mia kunne sove hos han. Vi ga det et forsøk. De sover ikke enda, men han trøstet, gjorde plass i armkroken sin og nå ligger de to luringene i senga hans og slapper av. Sånt er lov når det er ferie. Det er jo ikke krise om leggetiden blir senere enn normalt :)


Jeg var på Impuls Helse hos Naprapat Glenn Halvorsen tidligere i dag. Nicklas meldte meg på en morsdagkonkurranse, og jeg vant gratis behandling. Lucky me! Jeg fikk en bekreftelse på at ingen skade er skjedd under trening, og han fikk opp en hel del med låsninger og løsnet opp i noen muskelknuter. Jeg kjente en stor forskjell i ryggen etterpå, og det var så godt. Da dro jeg direkte til treningsstudio for en økt. Noe uforberedt (åpenbart) og noe umotivert, men jeg hadde bestemt meg. Jeg dukket opp uten adgangskort, hengelås, drikkeflaske og sko (!), men en time i studio ble det, og det var nok den beste økten jeg har hatt de siste fjorten dagene. Jeg har ikke turt/klart å presse meg selv når jeg har hatt så vondt, men i dag kunne jeg ta det ett skritt videre. Nå gleder jeg meg igjen til neste økt :)


Straks skal jeg bake morgendagens bursdagskake, for da skal vår snart-2åring feires med brask og bram. Et lite tilbakeblikk vil komme senere i kveld. I´m down the memory lane ;)


Vet dere? Nå sover dem. Klyp meg i armen. Herregud, så himla søte dem er der de sover. Knallflink storebror vi har i hus!

2 kommentarer:

Veronique sa...

Må ta et bilde av Teo og Mia som sover sammen :)

monicajensen sa...

Jeg la ut ett på snapchat :) monix87 :)