fredag 17. april 2015

Endelig!!

I går så det rimelig håpløst ut her hjemme. Mia har vært slått ut av omgangssyken i fem døgn. Hun ble betraktelig bedre på onsdag, men i går hadde hun sin verste dag denne sykdomsrunden. Jeg ble bekymret for at det ikke ville ta en slutt, men etter en lang og god natt med søvn våknet hun opp i dag - frisk(!). Selvsagt bærer den lille kroppen preg av dager med sykdom, men hun er i fin form igjen og mor sine skuldre kan senke seg :) Wohoo! Nå sover hun, men så fort hun våkner skal vi komme oss ut. Jeg tror både liten og stor savner frisk luft og ikke minst andre mennesker!


Formen min er fortsatt ikke helt på topp. Jeg fikk jo halsbetennelse og øreverk tidlig denne uken. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg var i nærheten av forkjølet. Stress og manko på tilskudd tror jeg kan være en medvirkende årsak. Vi tar våre daglige kosttilskudd og føler oss relativt pigge i hverdagen generelt, men brått var hele varelageret tomt. Mange nye kunder har tatt kontakt fordi de ønsker å starte med produktene. Ingenting er bedre enn det. Jeg håper produktene kan hjelpe flere til en lettere hverdag slik de har hjulpet oss. Men for oss på hjemmebane ble det en aldri så liten minikrise. Plutselig var det jo helt tomt, for alt, haha. Nå er heldigvis varelageret igjen fylt opp, og vi kan gosje oss med argi, beepollen, probiotic, aloe vera, omega3 og annet som gjør godt for kropp og sinn. Jeg føler meg som meg selv igjen :) Nå satser jeg på at forkjølelsen slipper taket også!


11039571_10155499038615438_1975725342_nOm få dager reiser vi avgårde. Jeg har trent flittig hver uke med Singapore i bakhodet. For første gang på flere år ønsket jeg å føle meg hvertfall litt vel i bikini. Den eneste som kan gjøre noe med det, er jo meg selv. Da er det ganske typisk at jeg ikke har fått trent en eneste økt den siste uka før avreise. Kroppen tok en ufrivillig pause gitt. Jeg håper jeg får kommet meg på Avancia en gang eller to i løpet av helgen, bare fordi det er så innmari godt å svette litt. Energien blomstrer samtidig som rumpa verker - og samvittigheten kan man ikke si noe på. Det er gøy å trene når man er i en god flow. Den skal jeg jobbe mye med for og ikke miste. Joggeskoene og treningsbhen blir med andre ord med meg til Singapore :)


Nå får jeg slenge meg rundt mens Mia enda sover. Snekre sammen en lunsj og finne fram klær til minstejenta. Endelig skal vi ut av dette huset, og alle hjerter gleder seg!!

Ingen kommentarer: