torsdag 16. april 2015

Reisefeber

I skrivende stund sitter jeg ved kjøkkenbordet, tvers ovenfor kjæresten. Han er dypt konsentrert i arbeid. Jeg er litt mindre konsentrert, men sabla effektiv for det skal jeg si dere. Mia har omgangssyken på fjerde dagen. Heldigvis langt ifra så slått ut som hun var sist - det skal ganske mye til for å toppe sykehusinnleggelse og hele den sullamitten der, heldigvis. Vi har blitt henvist videre til barnelege. Hun får unormalt ofte omgangssyken, og det skal ikke stå på rensligheten her i hus. Da er det greit med en legesjekk, for å utelukke allergier og diverse. Jeg blir alltid litt stresset når barna blir syke, spesielt minstemor, for hun er jo syk annethvert kvarter, stakkars. Nå må det snart snu!


Sånn ellers kjenner jeg reisefeberen snike seg på. Det er ikke mange dagene før vi sitter på flyet i retning Singapore. Jeg med min flyskrekk kjenner det knyte seg litt i magen. Etter at jeg ble mamma er det ekstra ille å fly uten barna. Når de er med må jeg være tøff, og da blir flyskrekken lagt til side til fordel for å berolige barna og sørge for at de ikke tar over flyet og lager tidenes fest. Når jeg flyr uten barn rekker jeg derimot å tenke. Jeg rekker å bekymre meg. Det hender jeg rekker å gråte litt også. Til tross for det gleder jeg meg. Jeg er spent. Vi har jo en vanvittig opplevelse i vente. En sånn klyp-meg-i-armen-for-jeg-tror-jeg-drømmer-opplevelse.


196Vi skal bo på et vanvittig fint hotell (jeg tør ikke engang fortelle hva det koster per natt), vi får utdelt visakort med flere tusen i lommepenger, vi skal på scenen å motta en del av fjorårets overskudd (vi aner ikke hva sjekken vil være på før vi står på scenen), vi skal oppleve Singapore og Sentosa Island med beach party foreverstyle (de pleier ikke spare på noe), vi vil få masse tid sammen som kjærester og vi vil få muligheten til å lade opp batteriene. Jeg vet jeg kommer til å savne barna noe enormt, men så lenge de er friske og raske vet jeg at de vil ha det bra. De skal tilbringe dagene med de beste bestemødrene i verden :) Heldigvis har vi skype, og det skal benyttes for å si det sånn. Jeg får klump i halsen når jeg tenker på at jeg ikke får susset dem god natt på en hel uke, samtidig som det kiler i magen over alt jeg skal få oppleve. Litt bittersøtt på en måte. Jeg leste en gang at den beste gaven vi kan gi våre barn er å ta vare på forholdet. Vi trenger tid sammen nå. Bare oss. Så akkurat det skal bli vanvittig godt :)


Nicklas blir nok sittende oppe sent å jobbe. Mye arbeid må gjøres før ferien og ikke minst har han nye spennende prosjekter på gang. Morsomt å se at kjæresten går for sine drømmer også. Vi inspirerer hverandre, og det er så vanvittig deilig. Det gir energi og et ekstra gir i hverdagen :) Jeg skal legge meg på sofaen, med en stor bolle blåbær og mager vanilje kesam, og så skal jeg vinke til mannen i hus som er så flink. Livet ass, det er generelt ganske bra!


PS: Jeg kommer til å spamme ned snapchat med glimt fra vår uke i Singapore. Følg meg hvis du blir nysgjerrig; monix87.

4 kommentarer:

frugravningen sa...

Så spennende.. Massevis av god tur..

Ane sa...

Hva jobber mannen med?

Masse lykke til på reisen!

monicajensen sa...

Tusen takk <3

monicajensen sa...

Han jobber i Grundig, med elektronikk, og så har han også startet opp som håndballagent - som er han sin store drøm :)

Tusen takk <3