onsdag 22. april 2015

Sentosa Island

Vi har hatt en fantastisk dag på Sentosa Island. Jeg tok meg flere ganger i å tenke at her burde Teo vært sammen med oss. Dette er ikke et sted for små barn på Mia sin alder, men Teo hadde definitivt storkost seg. Så jeg må innrømme at jeg dro en liten hvit løgn i går kveld da jeg pratet med han på telefon. Han var litt lei seg siden vi var på andre siden av jordkloden uten han, og min respons var; "Men det er nesten ingen barn her, Teo. Det er kjedelig for barn i Singapore. Kun voksenting å gjøre!" Vel, det stemte ikke heeelt når vi ankom Sentosa Island og Universal studios i dag kan man si. For et paradis!!


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCVi voksne ble til unger, og samtlige attraksjoner fikk prøvd seg ut. Jeg er en skikkelig pingle, så jeg var den som motvillig ble med på morroa, men lo høyt etterpå. Vi skulle ta en båt som skulle frakte oss gjennom Jurrasic Park. Det sto en advarsel i begynnelsen av køen om at man kunne risikere å bli klissvåt. Jeg hadde ingen planer eller spesielt lyst til å bli klissvåt, til tross for et rimelig hett klima, men bestemte meg for å bli med resten av gjengen. Så klart, jeg kan jo ikke gå glipp av noe. I det jeg satte meg i båten visste jeg at hvis det er én av oss som blir våte, så er det meg. Jeg hadde rett. En kjempebølge fosset over hele meg og jeg så ut som en druknet katt på enden av båtturen. De andre lo så de nesten falt over bord, og det gjorde jeg jaggu selv også. Litt vann skader jo trossalt ikke ;)


Den neste attraksjonen var inspirert av "Mumien". Vi var forberedt på et spøkelseshus av noe slag, men når vi kom til enden av køen, langt inne i mørket, ventet en vogn på oss. Shit, berg-og-dal-bane i mørket. Gulp. Jeg skreik som en gærning, haha. Ikke bare var det dritskummelt, men det gikk rett ned både framover og bakover. Skrekkblandet fryd på høyt nivå kaller man det! :)


Når vi var ferdig med å leke oss i Universal studios var beina trøtte og magen sulten, så da dro vi videre til stranden. En idyllisk hvit sandstrand med et hav så varmt at man omtrent ikke merket forskjell fra land til vann. Strandtimene ble avsluttet med et stort beach party, forever style :) Kvelden har gått med til avslapping, shopping (det er såå mye fint - og dyrt - her) og et par glass i en av hotellets barer. En ny selskapsveske ble med meg tilbake til hotellrommet, og Eva slo på stortromma med tidenes(!) veskekjøp hun også. Dere får ta en titt på Divamamma senere ;)


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCNå har vi lagt oss i sengen og skal prøve å lade opp til morgendagen. Det blir en spennende dag. En dag jeg har ventet på lenge og jobbet hardt for. Sommerfuglene har blitt til svære ørner i magen min.. Morgendagen blir spesiell, på flere måter enn én!

4 kommentarer:

frugravningen sa...

Ser helt utrolig deilig ut.. Og Universal da.. herregud, det kunne jeg ha gitt mye for.

Stine sa...

Ser ut som dere koser dere masse! Fant tilfeldigvis bloggen din her om dagen og har lest litt og synes du skriver utrolig bra! Gleder meg til å følge deg videre :)

monicajensen sa...

Så hyggelig, Stine :) :)

monicajensen sa...

Ja, det var en opplevelse :)