onsdag 1. april 2015

SMIL

Et lite "tilbakefall" kom kastende over meg som lyn fra klar himmel. Nå er det ikke ett sted på kroppen som ikke gjør vondt. Det er i hvertfall slik det føles. Det har tappet meg for energi de siste dagene, men i dét jeg slo opp øynene i dag bestemte jeg meg for at denne dagen skulle bli bedre. Jeg hentet meg en kopp kaffe, satte på spillelisten "SMIL" på full guffe på badet, Mia danset rundt meg med hjelmen på hodet og gummistøvlene sine på, og jeg kjente at jeg hadde det bra. Kroppen slappet av. Det er en god start på dagen det :)


wpid-20150401-090603.jpgNå sover minstemor, Teo har nettopp spist lunsj og jeg skal ta meg en kjapp dusj. Om ikke lenge skal vi til Ski å plukke opp Nicklas. Ferien hans er straks i gang og alle hjerter gleder seg :) Det skal bli så godt med ordentlig familietid! Jeg skal også trene, dra på en særs etterlengtet behandling og så kan det være jeg unner meg en aldri så liten soltime. Denne bleikfisen trenger litt varme :)


It´s gonna be a GOOD day!!

2 kommentarer:

Jelen sa...

Riktig! Lag deg en fin dag! Beundrer deg!

monicajensen sa...

:) <3