tirsdag 28. april 2015

Stop hunger now

Mannen bak Forever Living, Rex Maughan, elsker mennesker. Han ser mennesker og han vil hjelpe de som trenger det. Det var også tanken hans da han opprettet selskapet Forever Living products. Over 10 år brukte han, fra prosessen startet til selskapet ble presentert for verden. Markedsplanen og produktene skulle kvalitetssikres på alle mulige måter. Fortsatt den dag i dag, etter nærmere 40 år, tilbyr selskapet (vi forhandlere) den samme gule dunken med aloe vera gel og nøyaktig den samme markedsplanen. Stødig, stabilt og best - rett og slett. Hovedtanken var å hjelpe mennesker. Gi helt vanlige mennesker uvanlige muligheter og resultater. Det har han klart med glans, både med fantastiske naturlige produkter til ytre og indre helse, men også med tanke på alle mulighetene han tilbyr den "vanlige mannen i gata" når det kommer til økonomi, reiser, utvikling, drømmer, etc. Jeg er stolt av å være en del av det, og jeg har sett med egne øyne så mange ganger hva denne mannen og dette selskapet gjør for så mange mennesker verden over. Et bedre og tryggere selskap finnes ikke!


wpid-20150428-114820.jpgForever Living har opprettet en veldedighetsorganisasjon som heter Forever Giving. Vi forhandlere kan velge å gi en liten del av vår inntekt til denne organisasjonen, og vi kan også melde oss opp som frivillige når det er behov for det. Akkurat det gjorde vi i Singapore. Stop hunger now. Frivillige Chairmans bonus-kvalifiserte forhandlere kunne være med å måle, veie og pakke ris og annen mat til de som virkelig trenger det. Som vi alle sammen sto på! Nesten 300 000 poser med ris ble sendt avgårde når vi var ferdige. 300 000 forsyninger til verdens mest sårbare mennesker, der hvert eneste måltid teller. Rex Maughan var selv på plass, og pakket ris til den store gullmedalje. En jordnær, flott person på veldig mange måter! Følg gjerne @stophungernow på instagram.


Rex tilbyr alle mennesker muligheten til å jobbe med Forever Living products. En gang var han ute på en reise og ved en feiltakelse glemte han å tilby muligheten til sidemannen sin. Dette gikk hardt inn på han i flere dager. Hvordan kunne han sitte der, på verdens beste mulighet, uten å tilby den videre til sidemannen sin. Det sier litt om han sin tankegang og ikke minst hans visjon. Det er ikke noe for alle, men for veldig veldig mange mennesker verden over har denne muligheten vært lifechanging. Så neste gang noen tilbyr deg den samme muligheten får du ta det som et kompliment - ikke en fornærmelse. Vi tilbyr noe helt ekstraordinært. Ja, det kreves en jobb, som med alt annet, men her får du så vanvittig mye igjen for den jobben du gjør. Mer enn man klarer å forstå. Samtidig får du mulighet til å hjelpe andre. For det er det det handler om - du når dine mål, ved å hjelpe andre til å nå sine mål. I tillegg får du bidratt og hjulpet veldedighetsorganisasjonen som har donert masse penger til barneavdelinger, befolkninger etter naturkatastrofer og mange mange flere verden over. Det er en god følelse!


Som Dr. Audun Myskja sa til meg i Singapore; "Det er ikke vanskelig å se at du har funnet deg selv i Forever Living. Det ble tydeligere nå enn noen gang. Mange jakter utelukkende på penger, men du har funnet deg selv. Det var stort å se!" Det er akkurat slik jeg føler det. Jeg føler meg hjemme. Jeg har funnet min plass. Jeg har fått en ro i kroppen jeg aldri før har kjent maken til.


Takk.

Ingen kommentarer: